Închide meniul

„Ne vom duce sus” Rivaldinho, reacţie fermă după ce a marcat o „dublă” în Farul – Hermannstadt 3-2! Ce a spus despre Denis Alibec

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2024, 0:22

Reclamă
„Ne vom duce sus Rivaldinho, reacţie fermă după ce a marcat o „dublă în Farul – Hermannstadt 3-2! Ce a spus despre Denis Alibec

Rivaldinho, reacţie fermă după ce a marcat o "dublă" în Farul - Hermannstadt 3-2

Rivaldinho / Profimedia

Rivaldinho a oferit o reacţie fermă, după ce a marcat o „dublă” în duelul dintre Farul şi Hermannstadt, încheiat cu scorul de 3-2. Atacantul a transmis că echipa sa se va lupta pentru primele locuri, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a scăpat de ultimul loc din Liga 1, după victoria cu Hermannstadt. Constănţenii s-au impus cu 3-2, după „dubla” lui Rivaldinho şi golul superb marcat de Grigoryan.

Rivaldinho, reacţie fermă după ce a marcat o „dublă” în Farul – Hermannstadt 3-2

Rivaldinho a tras concluziile, după ce a Farul a învins-o la limită pe Hermannstadt. Acesta a transmis că echipa a avut emoţii pe final, după ce sibienii au redus din diferenţă, însă în cele din urmă cele trei puncte au rămas la Constanţa.

Totodată, Rivaldinho s-a declarat bucuros pentru faptul că Denis Alibec a revenit la Farul. Atacantul naţionalei a început ca rezervă duelul cu Hermannstadt, însă a fost trimis în joc de Gică Hagi în minutul 63, în locul lui Gabi Iancu.

Sunt foarte fericit că am marcat. Am avut puţine emoţii la sfârşit, dar asta e. Ei au încercat să egaleze, dar e important că cele trei puncte au rămas la Constanţa. Treaba noastră e doar să ne antrenăm, a venit Denis, e un plus pentru echipă. Suntem bucuroşi că a revenit la noi.

Reclamă
Reclamă

Va fi o deplasare grea, UTA e o echipă puternică. Dacă vom începe să legăm victoriile, ne vom duce acolo sus”, a declarat Rivaldinho, conform digisport.ro.

Cum l-a convins Gică Hagi pe Denis Alibec să revină la Farul

Denis Alibec a dezvăluit cum l-a convins Gică Hagi să revină la Farul. Atacantul a semnat cu constănţenii şi îşi doreşte să marcheze cât ma multe goluri, sub comanda „Regelui”.

„Mă bucur că am venit acasă, sunt foarte încrezător, am văzut echipa şi cred că putem face lucruri măreţe. Am început destul de prost, dar dacă vom lega victorii, vom reveni la identitatea noastră şi vom domina toate echipele. Cu Hermannstadt am avut mereu meciuri grele. Dacă ne vom impune jocul şi vom începe bine, vom câştiga.

Reclamă

(N.r. A fost greu să te convingă?) Nu, au durat cinci minute negocierile. Nu am nicio clauză, am doar prime de obiectiv, pentru că aşa vreau să facem performanţă aici. Să sperăm că va fi de bun augur. Sper să marchez cât mai multe goluri, să dau cât mai multe pase de gol şi să ne batem la campionat.

(N.r. Simţi presiune) Nu simt presiune, îmi place presiunea, îmi place să joc fotbal cu presiune. Cred că asta contează mult pentru mine şi de aceea am ales Farul. Trebuie să joc un meci să văd, deocamdată mă simt ok, dar mai am mult de muncă”, a declarat Denis Alibec.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

15:14

Aryna Sabalenka este noul număr 2 în clasamentul WTA! Pe ce poziție se află Sorana Cîrstea

14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

14:36

OFICIAL | Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Lovitura reușită de campioana Geciei

14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 4 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 5 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și