Închide meniul

Ovidiu Burcă l-a dezamăgit pe Vlad Iacob: „Nu mă miră că a uitat cine l-a adus la Dinamo”

Alex Masgras Publicat: 30 noiembrie 2023, 18:41

Reclamă
Ovidiu Burcă l-a dezamăgit pe Vlad Iacob: „Nu mă miră că a uitat cine l-a adus la Dinamo

Ovidiu Burcă l-a dezamăgit pe Vlad Iacob

Vlad Iacob, în timpul unei conferinţe de presă / Captură Antena Sport

Ovidiu Burcă l-a dezamăgit pe Vlad Iacob. Antrenorul de 43 de ani şi-a dat demisia de la Dinamo, iar la ultima coferinţă de presă, el le-a mulţumit mai multor oameni pentru colaborare. Printre aceştia nu s-a numărat şi Vlad Iacob, fostul administrator special al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iacob este dezamăgit de faptul că Burcă l-a uitat şi susţine că a avut un rol uriaş în aducerea şi păstrarea lui pe banca lui Dinamo.

Ovidiu Burcă l-a dezamăgit pe Vlad Iacob

Vlad Iacob a reamintit că i-a introdus lui Burcă o clauză de prelungire a contractului pentru a ajunge în play-off-ul ligii secunde sezonul trecut, nu pentru promovare:

„Pentru mine, Ovidiu este o dezamăgire imensă, dar nu mă miră faptul că Ovidiu Burcă a uitat cine l-a adus la Dinamo și cine l-a susținut în toate perioadele și în toate modurile.

El a uitat inclusiv faptul că am negociat pentru el și i-am introdus acea clauză de prelungire a contractului cu doi ani dacă ajunge cu echipa în play-off-ul Ligii 2, nu în cazul în care promovează.

Reclamă

Deci, lui i s-ar fi prelungit contractul și dacă ar fi atins doar play-off-ul în Liga 2, pentru că eu am considerat la momentul respectiv că avem o misiune foarte dificilă.

Am și zis mereu că obiectivul nostru e lupta pentru promovare și am considerat că dacă își atinge obiectivul și dacă ajunge măcar în play-off, indiferent ce se întâmplă după, ar trebui să i se prelungească contractul.

Acum, că s-a promovat în Superliga se uită aceste lucruri. Ovidiu mai uită faptul că l-am susținut mereu. A zis că are nevoie de șase-opt săptămâni și că prin etapa șaptea echipa va fi pregătită. Eu am ținut steagul sus”, a declarat Vlad Iacob, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Iacob: „Eu am considerat că am fost şi prieteni”

De asemennea, Vlad Iacob susţine că el este cel care l-a întors din drum pe Ovidiu Burcă de două ori, atunci când acesta şi-a dorit să demisioneze şi că l-a ajutat de fiecare dată atunci când a avut nevoie, pentru a-i asigura toate condiţiile:

„Uită că l-am întors de două ori din drum. De două ori a vrut să demisioneze.

L-am ajutat de fiecare dată cu tot ce a a avut nevoie la prima echipă, indiferent cât de greu mi-a fost. Am făcut tot posibilul să-i asigur tot ce a avut nevoie. El știe foarte bine asta.

Eu am considerat că am fost și prieteni. Știe că am lucrat gratis pentru Dinamo și am făcut sacrificii personale și financiare enorme, în timp ce el a fost plătit. El a avut primă de promovare, primă de play-off. Știa foarte bine că nu mi-a fost deloc ușor în anul respectiv”, a mai spus Iacob.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și