Închide meniul

Prima reacţie a lui Dragoş Grigore, după ce a plecat de la Rapid: „Nu m-a dorit!” Anunţ despre viitorul lui

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2024, 22:56

Reclamă
Prima reacţie a lui Dragoş Grigore, după ce a plecat de la Rapid: „Nu m-a dorit! Anunţ despre viitorul lui

Prima reacţie a lui Dragoş Grigore, după ce a plecat de la Rapid

Dragoş Grigore, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Dragoş Grigore a oferit prima reacţie, după ce a plecat de la Rapid. Fundaşul de 37 de ani a transmis că noul antrenor al giuleştenilor, Neil Lennon, şi-a dorit ca el să nu mai continue la formaţia de sub Grant. Grigore a făcut un anunţ şi despre viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a anunţat două plecări în aceeaşi zi. Pe lângă Dragoş Grigore, şi Adrian Iencsi s-a despărţit de giuleşteni.

Prima reacţie a lui Dragoş Grigore, după ce a plecat de la Rapid

Dragoş Grigore a transmis că nu regretă nimic din perioada petrecută la Rapid şi le-a urat baftă foştilor săi coechipieri. Acesta a mai transmis că în cazul în care Neil Lennon şi-ar fi dorit ca el să continue, plecarea sa nu s-ar fi produs.

De asemenea, Dragoş Grigore a transmis că îşi doreşte să mai joace în continuare, în funcţie de propunerile pe care le va primi, după plecarea de la Rapid.

„Am încheiat o perioadă cu bune și cu rele. Am făcut parte dintr-un grup bun, nu regret nimic, le doresc baftă. După felul în care au decurs lucrurile, era de la sine înțeles că perioada mea se va încheia la Rapid.

Reclamă
Reclamă

Dacă se dorea din partea noului antrenor ca eu să rămân, probabil m-ar fi chemat și am fi prelungit, dar se pare că nici noul antrenor (n.r – Neil Lennon) nu a fost de acord cu acest lucru.

Mi-aș dori să mai joc. Acum să vedem ce posibilități vor mai fi. Aș vrea să mai joc”, a declarat Dragoş Grigore, conform digisport.ro.

Şefii de la Rapid s-au convins deja de Neil Lennon

Şefii de la Rapid s-au convins deja de Neil Lennon. Victor Angelescu a dezvăluit că şi-a creat o impresie foarte bună despre antrenorul nord-irlandez, mărturisind că acesta va avea ca obicetiv clasarea echipei pe primele trei locuri în Liga 1.

Reclamă

Încă nu a intrat în pâine, ca să zicem așa. Cât a fost bine s-a simțit bine. Acum suntem în pauză și o să vedem în momentul în care va începe pre-sezonul. Ne vom reuni în două săptămâni.

E un om cu zâmbetul pe buze care își dorește să facă lucrurile cum trebuie și este profesionist. Din ce am apucat să vorbim, este un om foarte serios care pune accent pe seriozitate, pe disciplină.

Mie mi-a făcut o impresie foarte bună când m-am văzut cu el. O să vedem ce se va întâmpla când va începe sezonul. Dacă se va adapta, va putea să facă o treabă foarte bună.

Avem același obiectiv ca cel de anul trecut, o prezență în cupele europene. Dacă vom fi acolo aproape de locurile 1-2, vom vedea atunci dacă ne vom bate la titlu. Atâta timp cât sezonul acesta nu ne-am îndeplinit obiectivul, e normal să ne dorim să ajungem în cupele europene și cred că este realizabil”, a declarat Victor Angelescu, conform fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și