Închide meniul

Prima reacţie a lui Torje, după ce şi-a înjurat un adversar de „morţi”: „Aşa e la fotbal, ne mai înjurăm. Mi-am cerut scuze!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2024, 22:27

Prima reacţie a lui Torje, după ce şi-a înjurat un adversar de „morţi: „Aşa e la fotbal, ne mai înjurăm. Mi-am cerut scuze!

Prima reacţie a lui Torje, după ce şi-a înjurat un adversar de "morţi"

Gabriel Torje, în timpul unui meci - Hepta

Prima reacţie a lui Torje, după ce şi-a înjurat un adversar de „morţi”. Jucătorul Concordiei Chiajna a spus că şi-a cerut scuze imediat după ce a cedat nervos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Torje a spus că pe teren se „transformă” din dorinţa de a câştiga mereu. Torje spune că şi Llullaku a vociferat, dar a precizat că în timpul meciurilor de fotbal se mai întâmplă şi astfel de momente. Chiajna a pierdut pe teren propriu cu Ceahlăul, scor 1-2.

Prima reacţie a lui Torje, după ce şi-a înjurat un adversar de „morţi”

”Dezamăgirea e mare. Am început meciul foarte prost, după aceea am luptat foarte mult. Nu am reușit să întoarcem rezultatul și acum suntem în situația în care suntem. Am avut foarte multe situații, am avut foarte multe faze fixe în care nu am reușit să înscriem.
A fost un meci de luptă, așa s-a scris astăzi pagina de istorie. Trebuie să mergem mai departe și să ne jucăm șansa mai departe. E o misiune foarte grea, nu mai depindem de noi, dar trebuie să sperăm până în ultima clipă.

(n.r. Azdren Llullaku) Așa e la fotbal, ne mai înjurăm, ne mai îmbrățișăm, ne mai împăcăm. Se mai întâmplă, nu e primi, dar nici ultima dată când s-a întâmplat. Eu personal în teren mă transform, dacă jignesc personal pe cineva îmi cer scuze. Și eu sunt jignit, îmi pare rău, ăsta e fotbalul. A fost reacția mea la nervi, după care mi-am cerut scuze. Și el a vociferat, dar nu ăsta este esențialul fotbalului. Sunt lucruri care se întâmplă în teren, nu ar trebui să fie normale, însă se întâmplă”, a spus Gabi Torje la digisport.ro.

Azdren Llullaku l-a acuzat pe jucătorul Concordiei că l-a înjurat la pauza meciului. Totuşi, jucătorul celor de la Ceahlăul a dat-o la pace cu „Messi din Banat”.

Reclamă

A fost o perioadă lungă, o vacanță foarte lungă și un cantonament destul de lung. Ne-am pregătit foarte bine, cred că s-a văzut asta și astăzi pe teren. Mă bucur foarte mult că am luat trei puncte. Cum am zis, e doar un pas și mai avem trei finale.
Sunt multe chestii, sunt multe înjurături într-un meci, dar când înjuri de morți e mai nasol. Aia e, mi-a cerut scuze, e ok”, a spus Llullaku.

Echipa Ceahlăul Piatra Neamţ s-a impus cu 2-1 joi seara, în deplasare, în faţa formaţiei Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a 16 a ligii secunde.

Oaspeţii au deschis scorul la Chiajna, în minutul 7, prin Matei Moraru, şi l-au majorat în minutul 50, atunci când tot Matei Moraru, mijlocaşul de 18 ani al nemţenilor, a reuşit să înscrie al patrulea său gol stagional.

Reclamă 4 / 0/3

Concordia a redus din diferenţă prin Adrian Bălan, în minutul 70, dintr-un penalti scos de Gabriel Torje, dar meciul s-a încheiat cu victoria Ceahlăului, scor 2-1.

Deocamdată, nemţenii au urcat pe locul al cincilea, cu 25 de puncte, iar Concordia Chiajna este pe locul 9, cu 22 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și