Închide meniul

Scandal uriaş cu Gabriel Torje la Chiajna – Ceahlăul 1-2: „Când înjuri de morţi e mai nasol!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2024, 22:02

Scandal uriaş cu Gabriel Torje la Chiajna – Ceahlăul 1-2: „Când înjuri de morţi e mai nasol!

Scandal uriaş cu Gabriel Torje la Chiajna - Ceahlăul 1-2

Scandal uriaş cu Gabriel Torje la Chiajna – Ceahlăul 1-2. Azdren Llullaku l-a acuzat pe jucătorul Concordiei că l-a înjurat la pauza meciului. Totuşi, jucătorul celor de la Ceahlăul a dat-o la pace cu „Messi din Banat”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Torje a fost acuzat de Azdren Llullaku că l-a înjurat de morţi la partida din Liga 2. Totuşi, jucătorul de la Ceahlăul a precizat că Gabriel Torje şi-a cerut scuze, iar cei doi s-au împăcat. Ceahlăul s-a impus la limită în primul meci al etapei a 16-a din Liga 2.

Scandal uriaş cu Gabriel Torje la Chiajna – Ceahlăul 1-2

A fost o perioadă lungă, o vacanță foarte lungă și un cantonament destul de lung. Ne-am pregătit foarte bine, cred că s-a văzut asta și astăzi pe teren. Mă bucur foarte mult că am luat trei puncte. Cum am zis, e doar un pas și mai avem trei finale.
Sunt multe chestii, sunt multe înjurături într-un meci, dar când înjuri de morți e mai nasol. Aia e, mi-a cerut scuze, e ok.

Toții jucătorii își arată valoarea în play-off, este mult mai spectaculos și pentru public. (n.r. Ți-e dor de Liga 1?) Normal că mi-e dor, ar fi un succes foarte mare, dar întâi trebuie să prindem play-off-ul. Ar fi un pas foarte mare”, a spus Azdren Llullaku conform digisport.ro.

Echipa Ceahlăul Piatra Neamţ s-a impus cu 2-1 joi seara, în deplasare, în faţa formaţiei Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a 16 a ligii secunde.

Reclamă

Oaspeţii au deschis scorul la Chiajna, în minutul 7, prin Matei Moraru, şi l-au majorat în minutul 50, atunci când tot Matei Moraru, mijlocaşul de 18 ani al nemţenilor, a reuşit să înscrie al patrulea său gol stagional.

Concordia a redus din diferenţă prin Adrian Bălan, în minutul 70, dintr-un penalti scos de Gabriel Torje, dar meciul s-a încheiat cu victoria Ceahlăului, scor 2-1.

Deocamdată, nemţenii au urcat pe locul al cincilea, cu 25 de puncte, iar Concordia Chiajna este pe locul 9, cu 22 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și