Închide meniul

„Copilul e distrus!” Cristiano Bergodi, detalii teribile despre Andrei Borza, după eliminarea din Petrolul – Rapid 0-0

Viviana Moraru Publicat: 15 decembrie 2023, 22:58

Reclamă
„Copilul e distrus! Cristiano Bergodi, detalii teribile despre Andrei Borza, după eliminarea din Petrolul – Rapid 0-0

Cristiano Bergodi, reacţie după Petrolul - Rapid 0-0

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci la Rapid

Cristiano Bergodi a oferit detalii despre Andrei Borza, după ce fundaşul a fost eliminat în duelul dintre Petrolul şi Rapid. Antrenorul italian a declarat că Borza este „distrus” de faptul că şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, după ce a remizat cu Petrolul. Giuleştenii pot pierde locul patru, în cazul în care U Cluj o va învinge pe Oţelul.

Cristiano Bergodi, detalii teribile despre Andrei Borza, după eliminarea din Petrolul – Rapid 0-0

Cristiano Bergodi a declarat că lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul, după ce Andrei Borza l-a faultat dur pe Diomande şi a văzut direct cartonaşul roşu. Tehnicianul italian a fost însă, extrem de mulţumit de reacţia echipei sale, după ce a rămas în inferioritate numerică.

Bergodi a mai declarat că vor exista transferuri în iarnă la Rapid, fiind convins că echipa sa va fi o forţă, mai ales după ce vor reveni pe teren şi jucătorii accidentaţi. În privinţa situaţiei sale de la club, acesta a transmis că este obişnuit să traverseze şi perioade dificile.

„E important că nu am pierdut, am jucat 82 de minute în inferioritate numerică. Felicit băieţii pentru o atitudine extraordinară, să joci în 10 în tot meciul. Îi felicit!

Reclamă
Reclamă

(N.r. Despre Andrei Borza) Din păcate, copilul e distrus acum. Ce se poate spune…nu am văzut bine acţiunea. Experienţa, din păcate…s-a dus cu talpa. Am rămas în zece. Băieţii au jucat foarte bine, ne-am apărat foarte bine, cu atitudine.

Nu era un experiement defensiva. Aşa am vrut să fac, în ultimul meci am fost expuşi la mijlocul terenului. M-am gândit să întăresc compartimentul central. Cîrjan m-a mulţumit. S-a adaptat acolo, în bandă, am jucat cu acest sistem, cu el extremă dreapta. Mă bucur că şi Braun a trecut în locul lui Borza, nu s-a simţit nimic. A fost un exerciţiu de defensivă. Sunt mulţumimt. E păcat că Oaidă a luat cartonaş şi ne lipseşte cu Farul.

Se pare că toată lumea se uită la Rapid. Vedem ce vom face, sunt mulţumit de acest grup, dar e normal, fieare echipă face 2-3 transferuri. Revin şi jucătorii accidentaţi. Dacă nu ne îndepărtăm prea tare, putem să fim o nucă tare după pauză. Sunt obişnuit să depăşesc perioade din acestea, vedem şi meciul cu Farul. Viaţa antrenorului aceasta este, dacă merg lucrurile bine, e totul bine, dacă nu…Am trăit cu emoţie acest meci.

Reclamă

Suporterii au stat mereu lângă echipă, le mulţumim! Uneori există certuri, dar revine dragostea pentru echipă”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Cristi Săpunaru, mesaj acid după ce Rapid a remizat cu Petrolul

Cristi Săpunaru a transmis un mesaj acid, după ce Rapid a remizat cu Petrolul, scor 0-0. Căpitanul giuleştenilor s-a declarat nemulţumit de faptul că echipa sa nu a câştigat pe „Ilie Oană”. Acesta a oferit declaraţii şi despre situaţia lui Cristiano Bergodi, mărturisind că antrenorul nu trebuie tras la răspundere pentru ultimele rezultate ale echipei, ci jucătorii.

„A fost dificil, în minutul 6 am rămas în 10. Au o echipă bună, mergem mai departe. Nu sunt mulţumit de rezultat, aveam nevoie de victorie. Dar sunt mulumit de atitudinea celor care au fost în teren. E o perioadă grea, trebuie să trecem peste, dacă vrem să fim acolo sus. Obiectivele nu sunt stabilite doar de conducere. Mai avem un meci, la Farul, mergem să câştigăm. După avem pauză, cantonament, vor veni şi jucătorii accidentaţi şi trebuie să atacăm primele locuri.

Nu a fost un dialog cu Cristiano Bergodi, a fost între noi. Nu se pune problema ca antrenorul să fie de vină pentru greşelile noastre din teren. Sperăm să ne rezolvăm toate probleme, când ne întoarcem din vacanţă să câştigăm. Nu avem emoţii pentru play-off, mă gândesc doar la fiecare meci. Avem meciul cu Farul, mă gândesc la el”, a declarat Cristi Săpunaru, conform digisport.ro.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36 30 sept.

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19 30 sept.

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16 30 sept.

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15 30 sept.

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06 30 sept.

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05 30 sept.

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și