Închide meniul

Rapid a plătit datoria de 600.000 de euro către Julio Cesar! Veste uriașă în Giulești

Cosmin Cioboată Publicat: 11 iulie 2022, 11:45

Rapid a plătit datoria de 600.000 de euro către Julio Cesar! Veste uriașă în Giulești

Jakub Vojtus, alături de Antonio Sefer

Jakub Vojtus, alături de Antonio Sefer / Hepta

  • Rapid a plătit datoria de 600.000 de euro către Julio Cesar
  • Veste uriașă în Giulești

Rapid a plătit datoria către Julio Cesar, în valoare de 600.000 de euro. Anunțul uriaș a fost făcut de clubul din Giulești. Acum, echipa patronată de Dan Șucu și Victor Angelescu așteaptă permisiunea FIFA să legitimeze jucătorii aduși în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid și-a achitat datoria uriașă față de Julio Cesar, înregistrată încă de pe vremea când clubul era condus de George Copos.

Rapid a achitat datoria de 600.000 de euro către Julio Cesar

Giuleștenii au oferit vestea cea mare în cursul zilei de luni. Acum, Rapid așteaptă ca FIFA să ridice interdiciția de a legitima jucătorii aduși în ultimele săptămâni.

Reclamă

Forul suprem ar trebui să facă acest lucru în această săptămână, mai anunță clubul de sub Grant:

„RAPID A PLĂTIT BANII CĂTRE JULIO CESAR

Reclamă

Demersurile clubului nostru din fața Tribunalului Federal Elvețian, având ca scop anularea deciziei TAS din cauza Julio Cesar, continuă.

Însă, deoarece soluționarea acestei căi de atac nu se mai poate face până la începerea campionatului, conducerea împreună cu acționarii au decis să nu mai lase activitatea sportivă din cadrul clubului să fie afectată de această problemă exclusiv juridică.

Astfel, în cursul zilei de vineri au fost achitate datoriile fostului club Rapid către Julio Cesar, FIFA acordând un termen scurt pentru confirmarea plăților, urmând a ridica interdicția de a legitima jucători în cursul acestei săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3

Odată cu definitivarea legitimării noilor jucători, clubul nostru nu va mai face alte comentarii pe această temă, decât după soluționarea definitivă a cauzei.”, a anunțat Rapid, pe contul de Facebook.

Rapid a fost obligată să îi achite 400.000 de euro, plus alte 200.000 de euro sub formă de penalități, lui Julio Cesar. Brazilianul a jucat pentru giuleșteni în sezonul 2008/2009, perioadă în care alături de George Copos se afla şi Fathi Taher.

Am primit asigurări din partea conducerii că totul se va rezola şi aşa va fi„, a anunțat recent Adrian Mutu, în exclusivitate pentru Antena Sport, după interdicția la transferuri primită de Rapid.

În această vară, Rapid i-a transferat pe Florin Ștefan, Andrei Ciobanu, Valentin Costache și Paul Iacob.

Rapid, start infernal de sezon în Supeliga

Rapid are parte de un start de sezon infernal. Echipa lui Adrian Mutu va juca în primele 3 etape cu CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova. Sezonul 2022-2023 al Superligii va avea la start 16 echipe, va începe pe 15 iulie şi va beneficia, în premieră, de sistemul VAR (Video Assistent Referee).

După cele 30 de etape din sezonul regular, primele şase echipe clasate vor intra în play-off (sister tur-retur), iar ultimele zece vor disputa play-out-ul (doar meciuri tur). Sezonul 2022-2023 va fi întrerupt în intervalul 13 noiembrie – 3 decembrie, perioadă în care se desfăşoară Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.

Prima etapă a noului sezon va avea următoarele meciuri: ACS Petrolul Ploieşti – FC Voluntari; FC Argeş – UTA Arad; Universitatea Craiova – Sepsi OSK; FCSB – Universitatea Cluj; CFR Cluj – Rapid Bucureşti; Farul Constanţa – U Craiova 1948; AFC Hermannstadt – CS Mioveni; FC Botoşani – Chindia Târgovişte.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului