Închide meniul

Rapid, tot mai aproape să dea lovitura şi să-l transfere pe Ermal Krasniqi! Anunţul lui Neluţu Varga

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2023, 13:34

Reclamă
Rapid, tot mai aproape să dea lovitura şi să-l transfere pe Ermal Krasniqi! Anunţul lui Neluţu Varga

Rapid, tot mai aproape să dea lovitura şi să-l transfere pe Ermal Krasniqi

Ermal Krasniqi, într-un meci la CFR Cluj/ Profimedia

Rapid e tot mai aproape să dea lovitura şi să-l transfere pe Ermal Krasniqi. Neluţu Varga a făcut anunţul şi a dezvăluit că sunt negocieri avansate cu oficialii giuleşteni, pentru o mutare a mijlocaşului kosovar la trupa de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ermal Krasniqi ar fi al doilea transfer al iernii realizat de Rapid. Giuleştenii l-au transferat şi pe Florent Hasani, mijlocaş albanez de 26 de ani, care ultima dată a evoluat pentru FK Tirana.

Rapid, tot mai aproape să dea lovitura şi să-l transfere pe Ermal Krasniqi

Neluţu Varga a dezvăluit că a mai primit alte două oferte pentru Ermal Krasniqi. Patronul de la CFR Cluj a declarat că pe lângă Rapid, Columbus Crew, formaţie din MLS, şi o echipă din Italia se luptă pentru semnătura kosovarului.

În ciuda acestui fapt, Varga a transmis clar că Rapid este cea mai aproape de a obţine semnătura kosovarului.

„Pentru Krasniqi avem trei oferte. Una de la Columbus Crew (n.r. echipa la care evoluează Alexandru Mățan), una de la Rapid și una din Italia. Discuțiile cele mai avansate sunt însă cu cei de la Rapid. Sunt șanse mari să ajungă acolo”, a transmis Neluţu Varga, conform digisport.ro.

Reclamă

Recent, fanatik.ro a anunţat faptul că Rapid va plăti în schimbul lui Ermal Krasniqi suma de un milion de euro. De asemenea, clujenii vor păstra şi 25% dintr-un viitor transfer al mijlocaşului de 25 de ani.

Totodată, sursa citată mai sus notează faptul că Rapid l-a transferat şi pe Borislav Burmaz, un atacant în vârstă de 22 de ani. Vârful sârb a fost transferat de giuleşteni de la Vozvodac, formaţie din prima ligă din Serbia.

Victor Angelescu a răbufnit după ce Rapid a pierdut procesul de 600.000 de euro

Victor Angelescu a răbufnit după ce Rapid a pierdut procesul de 600.000 de euro la TAS. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a avut prima reacţie despre lovitura financiară de proporţii primită în procesul cu Milos Pavlovic.

Reclamă 4 / 0/3

Angelescu a oferit primele detalii şi este surprins de decizia luată, în condiţia în care procesul fusese câştigat la FIFA. TAS a întors decizia şi i-a dat dreptate fostului jucător.

„Nu avem nicio interdicţie la TAS, abia am pierdut şi există o perioadă în care să plătim. Suma este mai mică (n.r. de 700.000 de euro), dar nu cu mult. Ce este adevărat e că am pierdut la TAS. Noi câştigasem la FIFA şi am pierdut la TAS. E una dintre cele mai proaste experienţe ale mele.

Era o diferenţă destul de mare, FIFA ne-a dat dreptate. Înainte, FIFA le dăduse celorlalţi jucători dreptate. TAS-ul nu e lege, TAS-ul face ce vrea. Cum vor unii de acolo, aşa se întâmplă. Mergem mai departe, cum i-am plătit pe ceilalţi, îi plătim şi pe Pavlovic„, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și