Închide meniul
Foto

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu: „Ar trebui să fie mai atent! E prima dată când s-a întâmplat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 octombrie 2024, 23:19

Reclamă
Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu: „Ar trebui să fie mai atent! E prima dată când s-a întâmplat!”

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu în momentul în care l-a înlocuit în prelungirile partidei. Dan Petrescu a spus că l-a scos pe Louis Munteanu pentru că l-a văzut că şchioapătă. În plus, Louis Munteanu va fi suspendat pentru meciul cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi a avut un discurs calm, Dan Petrescu i-a transmis lui Louis Munteanu să fie mai atent la aceste reacţii pe viitor. Louis Munteanu a fost trimis în teren la pauză, dar a fost înlocuit în prelungirile meciului.

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu

„Le-am zis că va un meci foarte greu, se vede că Petrolul nu a pierdut acasă. Cred că va fi greu ca o echipă să câştige aici. Cred că rezultatul este echitabil. Rezultatul de egalitate este cel corect. Soluţiile în atac au fost cam puţine. Louis nu o să joace meciul următor, a luat al 4-lea galben şi va fi suspendat cu Sepsi. S-a supărat la schimbare. E normal să te superi, e încă tânăr și a venit după o calificare.

L-am văzut puțin că șchioapătă și sincer am crezut că e accidentat. Plus că nu joacă următorul meci. De asta l-am schimbat. Nimic altceva. Îl înțeleg că e supărat, dar cred că data viitoare ar trebui să fie mai atent. Până în ziua de astăzi nu am avut nicio problemă cu el. A fost extraordinar la antrenamente și meciuri. E normal să fie supărat, că a intrat la pauză, dar nu am ce spune mai mult. O să vorbesc cu el când ne potolim, acum a fost la cald.”, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

Louis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

Louis Munteanu a avut un gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Atacantul CFR-ului a avut o reacţie nervoasă. Louis Munteanu a fost înlocuit în prelungirile partidei de Dan Petrescu, iar starul ardelenilor a avut o reacţie incredibilă.

Reclamă
Reclamă

Louis Munteanu a cerut explicaţii în timp ce părăsea terenul şi nu a salutat pe nimeni când a ieşit de pe teren. Louis Munteanu a făcut mai multe gesturi de frustrare. La scurt timp, Dan Petrescu a încercat să îl împace pe Louis Munteanu. (VEZI IMAGINI INCREDIBILE ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
2:00 20 oct.

VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

23:56

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2. Record istoric pentru Modric. Juventus, victorie dramatică cu Lazio

23:48

Dinamo – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby de „foc” pe Arena Naţională. Echipele probabile

23:31

„Ai vorbit cu Gigi Becali?” Lukas Zima, prima reacţie după transferul la FCSB! Ce a spus despre postul de titular al campioanei

23:03

FotoLouis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

22:55

Petrolul – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu, pe podium în Liga 1 după remiza de pe Ilie Oană

1 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în semifinale la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! O nouă medalie pentru Bernie 2 Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani 3 Ilie Dumitrescu, mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu: „Dacă mai face o dată aşa, o să am aceeaşi reacţie” 4 FIA, verificări urgente în garajul Red Bull. Max Verstappen a fost acuzat că a trişat în antrenamentul din SUA 5 Max Verstappen, prima reacţie după ce a obţinut pole-position-ul în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite! 6 Lovitură financiară importantă pentru Dinamo! „Câinii” au anunţat suma pe care au încasat-o din biletele la Dinamo – FCSB!
Citește și