Închide meniul

Revenire uluitoare a celor din Voluntari cu FC U Craiova! Ilfovenii erau conduşi cu 3-0 în minutul 78

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2023, 22:19

Revenire uluitoare a celor din Voluntari cu FC U Craiova! Ilfovenii erau conduşi cu 3-0 în minutul 78

Dumiter a egalat la ultima fază a meciului

Captură Orangesport

Revenire uluitoare a celor din Voluntari cu FC U Craiova. Ilfovenii erau conduşi cu 3-0 în minutul 78, însă finalul a fost unul halucinant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova conducea cu 3-0 în minutul 78 şi se gândea deja la finala barajului pentru Conference League. Finalul meciului a fost unul de coşmar pentru echipa lui Adrian Mititelu.

Revenire uluitoare a celor din Voluntari cu FC U Craiova

Aliji a marcat pentru 3-1 în minutul 78, însă nimeni nu se gândea ce avea să urmeze. Echipa lui Liviu Ciobotariu a primit un penalty pe care Sigurjonsson l-a transformat. La aceeaşi fază, Aliji a fost eliminat şi totul părea că se năruie pentru ilfoveni. Cu un om în minus, Voluntari a dat lovitura la ultima fază a meciului. Dumiter a marcat cu o lovitură de cap şi a trimis meciul în prelungiri.

Gigi Becali s-a decis dacă îl ofertează pe Andre Duarte de la FC U Craiova 1948

Gigi Becali s-a decis dacă îl ofertează pe fundaşul central Andre Duarte de la FC U Craiova 1948. Patronul lui FCSB a făcut anunţul, după ce au apărut zvonuri că portughezul de 25 de ani ar fi o ţină a roş-albaştrilor pe piaţa transferurilor.

Duarte a fost jucător de bază la Craiova lui Mititelu. Jucătorul cotat la 750.000 de euro a jucat în 43 de meciuri, în toate comeptiţiile, pentru alb-albaştri. Fundaşul este în conflict cu patronul şi anunţă că va deveni liber de contract peste o lună. În schimb, conducătorii clubului au anunţat că înţelegerea a fost prelungită automat până în vara anului viitor şi că a fost deja înregistrată la FRF.

Reclamă

Eu nu știu cine îi bagă în cap lui Mititelu verzi și uscate, dar vreau să îi transmiteți că eu nu fac așa ceva. Nu subminez niciun club. Eu doar respect contractele scrise și legile. Ce este scris în contract, aia respect. Uite, nu mă interesează acum Duarte, e bine? Dar și dacă m-ar interesa nu o să mă apuc să vorbesc despre jucătorul ăsta acum prin presă. Mititelu să stea liniștit!„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și