Închide meniul

Schimbare la Dinamo! Decizia importantă luată la sfârşit de an de conducerea „câinilor”

Bogdan Stănescu Publicat: 31 decembrie 2023, 10:42

Reclamă
Schimbare la Dinamo! Decizia importantă luată la sfârşit de an de conducerea „câinilor

Schimbare la Dinamo! Decizia importantă luată la sfârşit de an de conducerea "câinilor"

Jucătorii lui Dinamo se bucură / Hepta

Schimbare la Dinamo! „Roş-albii” au anunţat deja despărţirea de directorul sportiv Gabriel Glăvan, dar se pare că nu se grăbesc cu numirea unui înlocuitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, administratorul special Andrei Nicolescu va prelua provizoriu funcţia, până când Dinamo va găsi o persoană potrivită care să devină noul director sportiv al echipei. Sursa citată notează că postul de director sportiv nu-și va găsi prea curând un titular.

Schimbare la Dinamo

Zeljko Kopic a început, oficial, „curăţenia de iarnă” la Dinamo. Cătălin Țîră este primul jucător cu care s-au înţeles conducătorii grupării din Ştefan cel Mare pentru rezilierea contractului.

Atacantul în vârstă de 29 de ani a jucat în 9 meciuri din acest sezon al Ligii 1 şi nu a marcat niciun gol. A fost titular o singură dată. În cei 2 ani petrecuţi la Dinamo, Ţîră a înscris de 2 ori în cele 33 de partide din toate competiţiile.

Dinamo a oficializat despărţirea de Ţîră printr-un comunicat postat pe reţelele sociale.

Reclamă

Dinamo 1948 București și atacantul Cătălin Țîră au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunțat administratorul special Andrei Nicolescu. Mult succes în carieră, Cătălin Țîră!”, este mesajul de pe pagina de Facebook a clubului Dinamo.

Zeljko Kopic: „Vreau să calculez în pace tot”

Zeljko Kopic le-a transmis fanilor că va avea probleme în a aduce jucători. S-a ferit să anunţe câte transferuri speră să se oficializeze în această iarnă.

În mercato de iarnă nu este ușor să faci transferuri, să găsești numai jucători potriviți. Vom vedea ce opțiuni vom avea. Este dificil de vorbit de un număr. Dar văd la Dinamo că absolut toată lumea vrea să evolueze, să fie mai bună, zilnic, avem discuții, sunt sigur că vom găsi soluțiile potrivite.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo e un club mare, sunt multe zvonuri, multă lume vorbește… Vreau să calculez în pace tot, să vorbesc cu oamenii din club, iar când vom avea totul rezolvat, vom ieși cu nume”, a declarat Zeljko Kopic la gsp.ro.

Dinamoviştii au intrat în vacanţă după victoriile cu FC Botoşani şi FC Voluntari. „Alb-roşiii” au 16 puncte după 21 de etape, cu 4 mai mult decât „lanterna roşie” FC Botoşani.

Giani Kiriță a explicat motivul pentru care Dinamo are dificultăți pe piața transferurilor

Giani Kiriță a explicat motivul pentru care Dinamo are dificultăți pe piața transferurilor. Fostul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a vorbit despre problemele clubului, care s-a lovit de refuzul unor jucători importanți.

Potrivit fostului jucător din Ștefan cel Mare, majoritatea fotbaliștilor care au refuzat-o pe Dinamo se tem de retrogradarea echipei, lucru care le-ar „păta” imaginea. Totodată, Giani Kiriță a menționat faptul că oficialilor din Ștefan cel Mare vor avea o perioadă de transferuri foarte grea.

Au în spate frica asta de a retrogrda. ‘Dacă doamne ferește retrogradăm, ce facem? Că avem în CV o rertrogradare’. Și atunci va fi foarte greu”, a spus Giani Kiriță, potrivit sport.ro.

Până în momentul de față, „câinii” din Ștefan cel Mare au fost refuzați de Dorin Rotariu și Damjan Djokovic, jucători legitimați în prezent la FCSB, dar care au fost puși pe „lista neagră” de către Gigi Becali. Totuși, mai au șanse să ajungă la Dinamo Cristi Ganea și Ronaldo Deaconu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și