Închide meniul
VIDEO

„Și când stă pe loc înscrie!” Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2024, 11:59

Reclamă
Și când stă pe loc înscrie!” Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului

Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului

Florinel Coman, la petrecerea de titlu a FCSB-ului/ TikTok

Florinel Coman a dat dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Jucătorii roș-albaștri au petrecut până în zori la un club de fițe din București, după ce au defilat cu trofeul prin București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit trofeul de campioană pe Arena Națională, după duelul cu CFR Cluj. Stadionul a fost umplut până la refuz, stabilindu-se astfel un nou record de asistență.

Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului

Jucătorii de la FCSB au petrecut alături de fani pe Arena Națională, iar ulterior au plecat de la stadion cu un autocar deschis, ultima oprire fiind Ateneul Român. Acolo, elevii lui Elias Charalambous au fost așteptați de mii de fani care au făcut un adevărat spectacol.

După ce au plecat de la Ateneul Român, campionii au mers la un club exclusivist din Capitală. Roș-albaștrii s-au distrat pe manele, până în zori, atmosfera fiind întreținută de mai mulți soliști.

„Mbappe” a fost sufletul petrecerii, așa cum s-a întâmplat și după meciul cu Farul, atunci când FCSB a devenit campioană matematic. Florinel Coman a dat dedicații, iar unul dintre soliști i-a compus imediat câteva versuri, special pentru el.

Reclamă
Reclamă 4

„Din partea lui Coman, patru milioane! La anul să ne distrăm la fel, așa cum spune Florinel. Gălăgie, tată! Șase milioane de la Coman! Atacantul number one, știți cu toți că e Coman. Atacant de meserie, și când stă pe loc, înscrie”, a fost una dintre dedicațiile vedetei de la FCSB.

Vezi video de la petrecerea FCSB-ului AICI!

La petrecere au cântat mai mulți intrepreți de manele, printre care Marinică Nămol, Adi Energie, Ionuț Spaniolul și Luis Gabriel.

Reclamă

Și la parada din București, Florinel Coman a făcut show. Vedeta roș-albaștrilor a început să cânte alături de suporterii prezenți în fața Ateneului Român.

După meciul cu CFR Cluj, Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman va rămâne la FCSB pentru a ajuta echipa să se califice în grupele unei competiții europene. „Mbappe” va fi ulterior transferat de arabii de la Al-Duhail, care au venit în urmă cu câteva zile să negocieze mutarea la palatul patronului roș-albaștrilor.

Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion

Florinel Coman a făcut un anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion. Florinel Coman a spus că mai multe detalii poate da Gigi Becali. Totuşi, Coman a spus că speră ca fanii FCSB-ul să îl mai vadă jucând pentru noua campioană a României.

Florinel Coman a făcut dezvăluiri şi din interiorul FCSB. Coman a spus că a cântat pe drumul spre stadion şi s-a arătat impresionat de cei peste 54 de mii de fani prezenţi pe Arena Naţională.

De la duhovnicul meu, mi-a făcut-o special pentru mine. A fost superb, am cântat pe drum până la stadion. A fost ceva de vis. Pe teren ne-am bucurat, a fost ok. Am venit să jucăm de plăcere cu 54 de mii de oameni care au venit să vadă festivitatea de premiere. Eu sunt în urmă cu petrecerea, am fost şi plecat. Eu m-am refăcut, şi băieţii sunt refăcuţi. Ne-am odihnit 3-4 zile. A fost un meci plăcut.

Nu ştiu. Sper să mă mai vadă. A ieşit patronul şi v-a spus, a stat la negocieri. Eu sunt campionul României, nu v-a exista dezamăgirea. Am şi eu liber 3-4 zile, să văd unde duc fetiţa. După aceea reiau antrenamentele şi aştept convocarea”, a spus Florinel Coman la digisport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:55

LIVE TEXTFCSB – Corvinul 0-0. Start în Supercupa României. Ştefănescu debutează oficial la campioana României

19:42

„Este unic, a scris istorie!” Kylian Mbappe, cuvinte uriaşe despre Cristiano Ronaldo înainte de Portugalia – Franţa

19:12

Marius Ştefănescu, titular în primul meci oficial la FCSB! Ce jucător îndeplineşte regula U21, în Supercupă

19:10

Ce au putut găsi jandarmii când au controlat unul dintre autocarele suporterilor Corvinului, înaintea Supercupei cu FCSB

18:21

Al şaptelea transfer al verii la CFR Cluj! Dan Petrescu şi-a „betonat” atacul pentru noul sezon

18:21

Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră despre Alex Mitriţă şi Andrei Ivan: „E posibil să plece!”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și