Închide meniul

„Ți-a fost teamă de Gigi Becali?” Andrea Compagno, mesaj categoric: „Nu suntem roboți!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 noiembrie 2022, 12:07

„Ți-a fost teamă de Gigi Becali? Andrea Compagno, mesaj categoric: „Nu suntem roboți!

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care nu a putut refuza oferta lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno

Andrea Compagno, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Noul star de la FCSB, Andrea Compagno, a fot întrebat dacă îi e frică de Gigi Becali. Italianul a răspuns fără ezitare și a transmis un mesaj categoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno susține că nu s-a simțit niciodată intimidat de Gigi Becali și nu îi este teamă de patronul său. Golgheterul roș-albaștrilor e convins că nu va intra niciodată în conflict cu latifundiarul din Pipera, dacă păstrează atitudinea corectă.

Andrea Compagno, întrebat dacă îi e frică de Gigi Becali

„Niciodată. Frică, niciodată! Presiune e, dar, sincer, cred că presiunea e bună pentru fotbaliști. Te împinge să dai totul. La fiecare antrenament, meci. OK, uneori poți greși, alteori faci lucrurile bine.

Importantă e atitudinea. La asta se uită și patronii, și suporterii. Nu suntem roboți, și la cel mai înalt nivel se greșește, dar cred că dacă ai atitudine bună, nu ai nicio problemă nici cu suporterii, nici cu patronul”, a spus Andrea Compagno, conform gsp.ro.

Andrea Compagno, mesaj clar pentru colegii de la FCSB

Atacantul italian nu își explică lipsa de constanță în rezultate ale roș-albaștrilor. Golgheterul Ligii 1 a transmis că echipa lui trebuie să strângă rândurile și să adune victoriile.

Reclamă

Trebuie să scăpăm de lucrul ăsta! Abia am găsit o continuitate de rezultate, am avut 4 victorii la rând, apoi cu U Cluj am fost foarte slabi, iar cu Rapid din nou foarte buni. Sincer, eu sunt la început. E abia a 3-a lună la mine. OK, încep să-mi dau seama, dar trebuie să aflu mai multe despre colegii mei, despre caracterul lor, atitudinea lor. E puțin ciudat. După meciul cu Rapid, cred că toți am înțeles că aia trebuie să fie atitudinea! La fiecare meci să intrăm cum am făcut-o cu Rapid. Sper că așa o să fie. Am vorbit între noi, e un drum pe care trebuie să mergem.

Dar explicația cu tinerețea lotului. Când ai jucători născuți în 1998 sau 1999, adică 23 sau 24 de ani, în fotbal nu prea mai ești tânăr. Avem calitate, doar continuitate ne mai trebuie. N-are nicio importanță că pe hârtie suntem foarte buni. Clasamentul de azi nu spune asta. Clasamentul zice că suntem pe la locul 6-7. Trebuie să ne ridicăm! Sper ca Rapidul să fie restartul pentru noi. Calitate avem, e clar! Doar constanță în atitudine ne mai trebuie. Altfel te poate bate oricine”, a spus Andrea Compagno, conform sursei de mai sus.

Cifrele lui Andrea Compagno la FCSB

De la transferul de la FC U Craiova 1948, Andrea Compagno a adunat 14 meciuri pentru roș-albaștri în toate competițiile, reușind să înscrie opt goluri. În tricoul oltenilor, avea deja cinci reușite în actuala stagiune.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno este golgheterul la zi din Liga 1, cu 12 reușite per total, în 16 meciuri. Italianul este la patru goluri în fața lui Dnaiel Paraschiv, ocupantul locului secund în clasamentul celor mai buni marcatori.

900.000 de euro este cota lui Andrea Compagno, conform transfermarkt.com. Gigi Becali a plătit 1,5 milioane ca să-l ia de la echipa lui Adrian Mititelu.

Compagno va împlini 27 de ani pe 22 aprilie.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și