Închide meniul

„Va trebui să semneze un alt contract” Gigi Becali, anunţ uluitor despre William Baeten, după ce acesta a fost prezentat la FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 16 iulie 2024, 23:36

Reclamă
„Va trebui să semneze un alt contract Gigi Becali, anunţ uluitor despre William Baeten, după ce acesta a fost prezentat la FCSB!

Gigi Becali, anunţ uluitor despre William Baeten, după ce acesta a fost prezentat la FCSB!

William Baeten a fost deja prezentat oficial la FCSB / Facebook FCSB

Gigi Becali a făcut un anunţ uluitor despre William Baeten, după ce belgianul a fost prezentat oficial la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roş-albaştrilor a transmis, după ce FCSB a învins Virtus şi în retur, cu 4-0, că William Baeten va trebui să semneze un alt contract cu roş-albaştrii dacă rezultatul investigaţiilor medicale va arăta că jucătorul are probleme la genunchi.

„Va trebui să semneze un alt contract” Gigi Becali, anunţ uluitor despre William Baeten, după ce acesta a fost prezentat la FCSB!

Baeten, da, dar stai să vedem şi Baeten, să vadă rezultatul medical. Stai să vedem ce zice doctorul. E un dubiu, la genunchi. Dar nu e problemă. El e ca şi luat. Va trebui să semneze un alt contract, dacă cumva se întâmplă o accidentare în acel loc putem să reziliem contractul. O să vrea, altfel nu fac contractul. Cu acordul părţilor. Nu punem că dacă se accidentează, punem că dacă accidentarea e exact în acel loc”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB luni seară. Gigi Becali s-a înţeles cu Adrian Mititelu pentru transferul belgianului. Suma de transfer este de 300.000 de euro.

De asemenea, oltenii au păstrat și un procent de 50% din drepturile federative ale jucătorului. Roș-albaștrii anunțau că belgianul va putea debuta începând cu etapa a 2-a a noului sezon de Liga 1.

Reclamă
Reclamă 4

„Bine ai venit, William Baeten!

FCSB anunță transferul lui William Baeten, provenit de la Fotbal Club Universitatea 1948. Mijlocașul belgian în vârstă de 27 de ani a efectuat luni vizita medicală și a efectuat, spre seară, primul antrenament alături de noii săi colegi.

William va purta tricoul cu numărul 24 și va putea fi folosit începând cu a doua etapă a Superligii.

Reclamă

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, au transmis cei de la FCSB, pe rețelele de socializare.

Primele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB!

Primele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB, au apărut înainte ca echipa campioană a României să îl prezinte oficial pe belgian. Baeten s-a pregătit alături de noii săi colegi înaintea duelului cu Virtus, din preliminariile Ligii Campionilor.

Belgianul a făcut acelaşi antrenament ca şi noii săi colegi, semn că ar fi gata să debuteze cât mai curând pentru echipa pregătită de Elias Charalambous și Mihai Pintilii.

FCSB este a 5-a echipă din cariera lui Baeten. De-a lungul timpului, jucătorul din Belgia a mai evoluat pentru St. Truiden, Dessel Sport, Patro Esiden și FCU Craiova.

În momentul de față, belgianul este cotat la suma de 550.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Becali i-a transferat în această vară, la FCSB, pe David Kiki, Daniel Popa, Marius Ştefănescu şi acum Baeten. Patronul roş-albaştrilor se înţelesese şi cu Arnold Garita, dar a renunţat la transfer după ce a fost deranjat de atitudinea camerunezului. Camerunezul nu ar fi fost punctual, iar acest lucru l-a făcut pe Becali să decidă că nu îl va mai aduce la FCSB.

Becali încearcă acum să îl transfere pe David Ankeye (22 de ani) de la Genoa. Atacantul nigerian valorează, potrivit Transfermarkt, 2 milioane de euro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52

„Apreciez mult asta” Elias Charalambous a dezvăluit ce l-a impresionat în meciul FCSB – Virtus: „E ceva foarte drăguţ”

23:35

Malcom Edjouma, plin de încredere după ce FCSB s-a calificat în turul 2 UCL! Ce a spus despre penalty-ul cu U Cluj

22:56

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul de la Fiorentina: „În altă parte nu ştiu”

22:56

Tatăl lui Kobe Bryant a murit la 69 de ani. Kobe Bryant a murit în 2020, la 41 de ani

22:43

„Spectacol” Gigi Becali a spus care sunt cei doi jucători care l-au impresionat cu Virtus: „Am tras concluzia”

22:20

FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”
Citește și