Închide meniul

Valeriu Iftime îl imită pe Gigi Becali: „Nu-l dau afară pe Teja, el trebuie să decidă ce face!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 noiembrie 2022, 15:36

Valeriu Iftime îl imită pe Gigi Becali: „Nu-l dau afară pe Teja, el trebuie să decidă ce face!

Valeriu Iftime, schimbare de plan la Botoşani, după înfrângerea cu FCSB

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani- Hepta

Valeriu Iftime îl imită pe Gigi Becali. Patronul lui FC Botoșani a făcut un anunț asemănător cu cel al lui omologului său de la FCSB, înainte ca Nicolae Dică să își dea demisia. „Dicanio” a plecat de la vicecampioana României după ce latifundiarul din Pipera a spus că decizia finală îi revine antrenorului de 42 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Același model este aplicat în prezent și la Botoșani. Valeriu Iftime a precizat că Mihai Teja va trebui să se hotărască dacă va pleca sau nu de pe banca formației moldovene.

Valeriu Iftime îl imită pe Gigi Becali

FC Botoșani a ajuns la 3 meciuri fără victorie în Liga 1 și a coborât pe locul 11, după primele 16 etape. Iftime se teme că echipa pe care o patronează ar putea rata calificarea în play-off și chiar ar putea avea emoții în contextul evitării retrogradării.

„E greu de spus. N-am fost la meciul cu FC Voluntari de aseară. Eu nu-l dau afară pe Teja. El trebuie să se hotărască ce face. Atmosfera e bună, am fost acum două zile la echipă.

Acum este altceva, nu știu, echipa nu prea joacă și suntem într-o situație proastă. La cum jucăm, în momentul acesta, să avem noroc la evitarea retrogradării. Nu mă mai gândesc la play-off”, a spus Valeriu Iftime, pentru playsport.ro.

Reclamă

Gigi, îl vrei la FCSB? Un fost campion cu CFR Cluj nu exclude să antreneze formația roș-albastră

Gigi, îl vrei la FCSB? Tony da Silva (41 de ani), dublul campion al României cu CFR Cluj, a dezvăluit că nu exclude o posibilă colaborare cu Becali, pe banca roș-albaștrilor. Fostul fundaș portughez se află la începutul carierei de antrenor și se gândește inclusiv la o revenire în România.

Gigi Becali se află în căutarea unui nou antrenor, după plecarea lui Nicolae Dică. În ultimele zile, patronul FCSB a vorbit despre mai multe variante pentru banca tehnică, dar până acum nu s-a concretizat nimic.

Între timp, Tony da Silva a aflat de situația de la FCSB și a făcut un anunț răsunător. Fostul fundaș al lui CFR Cluj din perioada 2007-2010 și-a amintit că Gigi Becali l-a dorit pe vremea când era jucător. Acum, portughezul ia în calcul o posibilă aventură la cârma roș-albaștrilor, dacă latifundiarul din Pipera îl va considera potrivit.

Reclamă 4 / 0/3

Tony da Silva a recunoscut că la un moment dat a primit o ofertă din fotbalul românesc, dar a refuzat-o.

„Am fost alături de Toni Conceicao, îl știți bine și voi, la naționala Camerunului. Am luat licența de antrenor UEFA Pro, dar muncesc să iau și A, și B în Portugalia.

Poate mă voi întoarce în România. Am avut o oportunitate, într-adevăr, dar eram în plin campionat al Africii și nu era momentul să-l abandonez pe omul care m-a lansat, să-l las baltă și să las și grupul pe care-l aveam atunci. Am un obiectiv în viață, clar, dar nu sunt disperat.

Mă așteptam la mai mult de la Petrolul și de la FC Argeș. La FCSB, Gigi tot cheltuiește bani și pune mare presiune pe jucători și pe antrenori.

Păcat pentru el, că bagă bani, dar ar trebui să fie echilibrat emoțional. M-a vrut ca jucător. Acum, ca antrenor, nu se știe niciodată. Trebuie să fim profesioniști, cu educație și respect putem lucra oriunde”, a spus Tony da Silva, pentru gsp.ro.

Da Silva a câștigat titlul în Liga 1, alături de CFR Cluj, în 2008 și 2010.

Reclamă
Recomandări
  • Valeriu Iftime îl imită pe Gigi Becali
  • „Nu-l dau afară pe Teja, el trebuie să decidă ce face!”

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și