Închide meniul

Verdictul lui Mihai Stoica în lupta pentru ultimele două locuri din playoff: „Pe ele le văd acolo!” Ce a spus de Dinamo

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 martie 2024, 21:27

Reclamă
Verdictul lui Mihai Stoica în lupta pentru ultimele două locuri din playoff: „Pe ele le văd acolo! Ce a spus de Dinamo

Verdictul lui Mihai Stoica în lupta pentru ultimele două locuri din playoff

Mihai Stoica / Hepta

Verdictul lui Mihai Stoica în lupta pentru ultimele două locuri din playoff. Oficialul celor de la FCSB e de părere că Farul nu are cum să rateze locul în playoff. Mai mult, Mihai Stoica mai spune că pentru locul 6 Universitatea Cluj pleacă cu prima şansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a vorbit şi despre Dinamo, despre care a spus că se va salva de la retrogradare. Dinamo e într-o revenire fantastică de formă şi speră chiar să evite şi barajul.

Verdictul lui Mihai Stoica în lupta pentru ultimele două locuri din playoff

Pentru competiţie e formidabil că sunt atâtea rezultate de egalitatea. Plus că Dinamo şi FC Botoşani, care păreau retrogradare… Dinamo deja, la cum joacă, nu are cum să retrogradeze direct. Nu poate să aibă constant ghinionul de la Iaşi. Dinamo nu are cum să retrogradeze direct.

Am pretenţia că pot să evaluez echipele în acest moment. Da, poate să scape şi de baraj. Eu cred că pe locul 5, în play-off, va merge Farul, care nu are cum să nu facă măcar un egal la FC Botoşani.
Pentru locul 6, cred că favorită este U Cluj. Cred că va fi între U Cluj şi Sepsi. Nu le văd pe Hermannstadt şi UTA Arad”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali l-a ironizat pe Mihai Rotaru

Gigi Becali l-a ironizat pe Mihai Rotaru. Patronul de la FCSB a declarat că jucătorii străini de pe banca de rezerve a Universității Craiova nu ar sta nici în tribune la echipa sa. Acesta a mai declarat că în cazul în care roș-albaștrii vor câștiga derby-ul cu Rapid, giuleștenii nu vor mai avea nicio șansă în lupta la titlu.

Reclamă

FCSB are un avans de 13 puncte față de Rapid, după ce a învins-o la limită pe Petrolul, scor 1-0. Rapid se va duela în această etapă cu Universitatea Craiova, în încercarea de a se menține aproape de rivalii roș-albaștrii, în fruntea campionatului.

De asemenea, Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Andrei Ivan, jucător pe care îl vede titular în Universitatea Craiova – Rapid. Acesta a mai subliniat că o victorie în derby-ul cu Rapid, FCSB îi va lăsa pe rivalii giuleșteni fără nicio șansă la titlu.

„Șucu e om de afaceri, și așa e campionatul cam dus. Toată lumea speră, dar ei își dau seama că e cam dus, hai măcar să luăm bănuțul. Dacă ar fi siguri că ne bat pe Giulești…dar ei vor să ia bănuțul.

Reclamă 4 / 0/3

Normal, pe valoare, trebuie să bată Craiova pe Rapid. Dacă rămân 13 puncte și o batem și noi pe Rapid, se fac 16 puncte. Dacă îi batem, s-a terminat. Nici CFR nu mai speră, ei vor Cupa, pentru Europa.

Rotaru speră mai mult, el visează că are echipă. Echipă are! Ca valoare, o văd a doua. I-au încurcat pe jucători, are bancă. La mine nici în tribună nu stă, mă refer la străini. Ivan e fotbalist, dar banca de străini nici în tribune nu stă la mine”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti Vezi toate știrile
Citește și