Închide meniul

Gigi Becali l-a ironizat pe Mihai Rotaru: „Nu ar sta nici în tribune jucătorii lui la mine!” Mesaj categoric despre Rapid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2024, 10:48

Gigi Becali l-a ironizat pe Mihai Rotaru: Nu ar sta nici în tribune jucătorii lui la mine!” Mesaj categoric despre Rapid

Lovitura anunţată de Gigi Becali la FCSB chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Jucătorul care a semnat deja contractul

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali l-a ironizat pe Mihai Rotaru. Patronul de la FCSB a declarat că jucătorii străini de pe banca de rezerve a Universității Craiova nu ar sta nici în tribune la echipa sa. Acesta a mai declarat că în cazul în care roș-albaștrii vor câștiga derby-ul cu Rapid, giuleștenii nu vor mai avea nicio șansă în lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un avans de 13 puncte față de Rapid, după ce a învins-o la limită pe Petrolul, scor 1-0. Rapid se va duela în această etapă cu Universitatea Craiova, în încercarea de a se menține aproape de rivalii roș-albaștrii, în fruntea campionatului.

Gigi Becali l-a ironizat pe Mihai Rotaru

După ce i-a făcut echipa lui Mihai Rotaru, pentru meciul cu Rapid, Gigi Becali a mai transmis un mesaj savuros despre duelul olteni. Patronul de la FCSB nu este impresionat de jucătorii de rezervă ai Universității Craiova, mărturisind că aceștia nu ar putea nici în tribune să stea la echipa sa.

De asemenea, Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Andrei Ivan, jucător pe care îl vede titular în Universitatea Craiova – Rapid. Acesta a mai subliniat că o victorie în derby-ul cu Rapid, FCSB îi va lăsa pe rivalii giuleșteni fără nicio șansă la titlu.

„Șucu e om de afaceri, și așa e campionatul cam dus. Toată lumea speră, dar ei își dau seama că e cam dus, hai măcar să luăm bănuțul. Dacă ar fi siguri că ne bat pe Giulești…dar ei vor să ia bănuțul.

Reclamă

Normal, pe valoare, trebuie să bată Craiova pe Rapid. Dacă rămân 13 puncte și o batem și noi pe Rapid, se fac 16 puncte. Dacă îi batem, s-a terminat. Nici CFR nu mai speră, ei vor Cupa, pentru Europa.

Rotaru speră mai mult, el visează că are echipă. Echipă are! Ca valoare, o văd a doua. I-au încurcat pe jucători, are bancă. La mine nici în tribună nu stă, mă refer la străini. Ivan e fotbalist, dar banca de străini nici în tribune nu stă la mine”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Gigi Becali, cucerit de Florinel Coman, după FCSB – Petrolul 1-0

Gigi Becali s-a declarat cucerit de Florinel Coman, după ce FCSB a învins-o la limită pe Petrolul, scor 1-0. Patronul roș-albaștrilor l-a comparat din nou pe jucătorul său cu starul francez, Kylian Mbappe, mărturisind că în partida cu „lupii galbeni”, Coman a fost geamănul campionului mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Florinel Coman, după victoria cu Petrolul. Patronul de la FCSB a declarat că extrema sa traversează o formă de vis, mult superioară celei arătate în anii precedenți.

De asemenea, Gigi Becali a fost întrebat și despre un posibil transfer al lui Florinel Coman. Patronul roș-albaștrilor a declarat că pentru moment, nu ia în discuție o plecare a vedetei sale, singura ofertă primită în schimbul său fiind din Argentina.

Coman, aseară, a fost exact Mbappe geamăn! Așa ceva, așa viteză, parcă face ce vrea. Nu a fost nici când era tânăr așa. Puternic, rămâne mingea la el. Are o viteză…nu se poate așa ceva! A avut din Argentina, dar n-are rost să vorbim acum. O să spun când vor fi transferurile, cum să spun prețurile mărfii”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Florinel Coman este golgheterul Ligii 1, cu 14 reușite, la egalitate cu Darius Olaru. În meciul cu Petrolul, acesta a pasat către Luis Phelipe, la faza în care brazilianul a provocat autogolul lui Valentin Țicu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și