Închide meniul

Victor Angelescu, mesaj pentru galeria lui FC U Craiova 1948, înainte de meciul de pe Giuleşti: „Vor avea peluza deschisă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 februarie 2023, 10:54

Victor Angelescu, mesaj pentru galeria lui FC U Craiova 1948, înainte de meciul de pe Giuleşti: „Vor avea peluza deschisă

Victor Angelescu, mesaj pentru galeria lui FC U Craiova 1948

Victor Angelescu, mesaj pentru galeria lui FC U Craiova 1948 / Hepta

Victor Angelescu a avut un mesaj pentru galeria lui FC U Craiova 1948, înainte de meciul cu Rapid, de pe Giuleşti. Acţionarul rapidiştilor îi aşteaptă pe olteni la meciul ce se va disputa vineri, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O să primim galeria, da! Adică noi nu putem să o primim cum se face adesea, în mod oficial, pentru că nu avem o adresă din partea clubului, prin care să spună că vin cu suporteri.

Victor Angelescu, mesaj pentru galeria lui FC U Craiova 1948

Dar vor avea peluza, unde stau suporterii vizitatori la noi, deschisă. Nouă ni se pare normal să vină la meci dacă vor să vină. Nu știu ce e ăla haos, nu mi-e atât de frică. Dacă vor dori să vină la meci, vor fi, pot să-și cumpere bilete.

Oricine își poate cumpăra bilete la meci și probabil că și le vor cumpăra. Eu cred că își vor susține echipa, într-un derby, fanii își susțin echipa”, a spus Angelescu, la fanatik.ro.

Adrian Mititelu s-a săturat de ultrașii FC U Craiova 1948

Între Adrian Mititelu și ultrașii FC U Craiova există un „război” de mai mulți ani. Apogeul a fost atins în etapa a 23-a a Ligii 1, când partida Sepsi – FC U Craiova a fost oprită, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni.

Reclamă

Adrian Mititelu susține că, în cazul în care va fi înjurat de suporterii olteni, la partida cu Rapid, va scoate echipa de pe teren.

„Știți cum este, dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea și a familiei mele, eu nu voi începe meciul. Voi părăsi meciul. Ce ție nu îți place, altuia nu-i face. Ce se gândesc ei (n.r. Rapid), hai să îi lăsam să facă atmosferă împotriva Craiovei. Deci, dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe. Să joace Angelescu și cu Șucu și cu cei de la Rapid să joace ei un amical.

Numai ungurii se simt discriminați? Eu nu mă simt discriminat, jignit, mi-am băgat viața în fotbal și să vină unii să mă înjure? Jucătorii vor părăsi imediat terenul. Știți că sunt căpos. Napoli are ordin și Săceanu la fel. Eu nu mă refer la rapidiști, e dreptul lor să mă înjure, dar dacă mă înjură cei de la Craiova, Robert Săceanu (n.r. team mangerul echipei) are ordin să scoată echipa de pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă interesează consecințele. Am mândrie și orgoliu. Eu nu mai pot. Am pus stop. Iar atunci, dacă se va întâmpla asta, își va asuma, moral cel puțin, Angelescu chestia asta.

El dacă face chestii d-astea să vedem când vine Rapid la Craiova dacă mai intră vreun rapidist la meci. El nu trebuie să se bage pentru că aici se încearcă subminarea clubului, iar el le dă apă la moară”, a declarat Adrian Mititelu, pentru sursa citată.

Recomandări
  • Rapid – FC U Craiova 1948 e vineri, de la ora 20:00
  • Adrian Mititelu, înjurat de propria galerie

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și