Închide meniul

Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume după FCU Craiova – Dinamo 2-1: „Facem un pas înainte și doi înapoi”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 2 februarie 2024, 22:30

Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume după FCU Craiova – Dinamo 2-1: Facem un pas înainte și doi înapoi”

Dinamo - Hermannstadt va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii lui Zeljko Kopic au suferit o adevărată umilinţă în meciul tur

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Hepta

Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume după FCU Craiova – Dinamo 2-1. Tehnicianul echipei din Ștefan cel Mare nu s-a ferit să recunoască că jucătorii săi nu au făcut un meci bun în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCU Craiova și Dinamo a contat pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1. Duelul din Bănie a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume după FCU Craiova – Dinamo 2-1

Antrenorul „câinilor” s-a declarat dezamăgit la finalul partidei cu oltenii lui Adrian Mititelu. Acesta a menționat că echipa face „un pas înainte și doi înapoi”. Totodată, Zeljko Kopic a spus că echipa sa a avut și ghinion, în anumite momente ale acestui duel.

„În primul rând vreau să spun că sunt dezamăgit. Prima repriză nu a fost bună. Facem un pas înainte și doi înapoi. Am vrut să fim agresivi, să ne luptăm pentru minge. Au înscris primul gol, apoi am avut unele ocazii, și un gol anulat.

În repriza a 2-a am schimbat totul, pentru a domina jocul, dar au marcat și al doilea gol. Nu am avut nici noroc, Gregorio a lovit bara. Nu am făcut un meci bun, este un moment dificil pentru noi.

Reclamă

Am văzut la antrenamente, dar și în meciul cu Rapid, sunt sigur că putem juca așa mereu. Nu este ușor. Încercăm să fim stabili din punct de vedere mental, dar e ceva ce trebuie să rezolvăm.

Avem unele momente în care avem calitate, șutăm, centrăm, dar acesta nu a fost un meci în care Dinamo a jucat așa cum am vrut eu. Am pierdut prea multe mingi ușoare, le-am dat pur și simplu balonul! Prea multe greșeli. Am avut și momente bune, dar nu a fost deajuns.

Avem 10 zile până la următorul meci, avem nevoie de timp pentru a analiza următorul meci. Trebuie să vedem ce putem să îmbunătățim. Trebuie să fim mai buni.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să găsim un mod de a rămâne în Liga 1. Trebuie să obținem rezultate”, a spus Zeljko Kopic, la digisport.ro.

Dennis Politic s-a prăbușit emoțional după FCU Craiova – Dinamo 2-1

Marcatorul singurului gol al „câinilor” a menționat faptul că Dinamo încă nu este la un nivel înalt și că este dezamăgit de faptul că echipa sa nu a obținut nici măcar un punct din acest meci. De asemenea, atacantul a spus că jucătorii trebuie să lase capul în jos și să se gândească la următorul meci.

„Suntem foarte supăraţi, foarte dezamăgiţi. Nu ştiu ce să mai spus, mergem mai departe. Ne pare rău pentru fanii noştri, pe care i-am dezamăgit.

Dacă nu era offside şi făceam 1-1 cu Goncalo, poate era alt meci. Aia e, nu s-a pus.

Au avut ocazii mai multe decât noi, și noi am avut, dar au fost mai buni. Au făcut un joc mai bun. Încă nu suntem ceea ce trebuie.

E foarte rău, nu avem ce să mai spunem, trebuia să câștigăm. Asta a fost din păcate. Știam că Bauza este un jucător bun, bravo lui, dar trebuie să ne concentrăm pe noi.

Fanii sunt dezamăgiți, nu am obținut nici măcar un punct în seara asta. Trebuie să lăsăm capul în jos și să mergem înainte. O luăm de la meci la meci, încercăm să obținem cât mai multe puncte.”, a spus Dennis Politic

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și