Închide meniul

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2024, 22:17

Reclamă
Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!

Adrian Mititelu nu a mai rezistat şi l-a umilit pe Nicolo Napoli. Ce a putut spune despre fostul său antrenor de la FCU Craiova

Nicolo Napoli, făcut praf de Adrian Mititelu / Colaj Hepta/AS.ro

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, antrenorul italian care şi-a încheiat al 10-lea mandat pe banca lui FCU Craiova. Patronul clubului din Bănie a răbufnit în momentul în care a aflat că Napoli îl va reclama la FIFA pentru a-şi recupera banii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli mai are de primit salarii restante de la Adrian Mititelu. Nu a reuşit să ia legătura cu milionarul român şi şi-a angajat avocat. Este hotărât să îşi caute dreptatea la forul mondial.

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli

Mititelu a cedat nervos când a aflat de demersul fostului său antrenor şi l-a făcut praf. L-a acuzat că este de vină pentru retrogradarea lui FCU Craiova şi că a făcut „figuraţie” pe bancă.

Napoli, de fapt, nu mai antrenează de ani de zile. Eu l-am ținut în viață, sunt singurul lui angajator, că am o relație de prietenie cu el, am ținut la el ca om. E o aberație că vrea să se ducă la FIFA. E adevărat că are de luat niște bani, dar toți cei care au participat la retrogradarea echipei nu pot să aibă tot timpul banii la zi, mai ales că aveau salarii de play-off. A avut prioritate reorganizarea echipei, e o pierdere financiară colosală că am retrogradat, 1-2 milioane pierdute, am făcut niște amânări de plată unde se poate. Nu pot să dau la zi celor implicați în retrogradarea echipei, mai ales că aveau salarii mari, am fost preocupat de salvarea echipei.

Napoli, de 3 ani de zile nu mai lucrează, el nu face nimic la antrenament. Napoli, ultima oară când a muncit la clubul ăsta, a fost în 2021. De atunci, când a venit, a făcut figurație. Eu l-am adus să-i fac un bine, că are probleme și vreau să-l ajut. N-ați văzut că la meciul cu CSU el filma galeria. I-am băgat sute de mii de euro în buzunar. N-a avut nicio ofertă din Italia, spune pentru presă.

Reclamă
Reclamă

Eu țin la el, a fost împins să spună lucruri tâmpite. Toată viața să-mi mulțumească că l-am făcut cine este. Eu i-am dat ocazia să antreneze o echipă cu Costea, cu Prepeliță, că dacă se ducea la o echipă mică, nu ieșea niciodată în evidență. Și datorită mie a prins alte contracte, la Iași, și de acolo a plecat cum a plecat. Eu i-am făcut un cadou acum lui, să-i atrag pe suporterii ăia care sunt fani Napoli, dar ei săracii sunt fani fără să știe că nu a mai antrenează, ei au imaginea din 2009-2010, se asociază reușita echipei de atunci cu Napoli, lumea are impresia că el i-a făcut pe ăia să joace fotbal”, a declarat Adrian Mititelu pentru sptfm.ro.

Nicolo Napoli a antrenat în cea mai mare parte a carierei la Craiova. În România a mai stat pe banca celor de la FC Braşov, Astra şi Poli Iaşi.

FCU Craiova are probleme şi în Liga 2. Tocmai a suferit o înfrângere incredibilă pe teren propriu, cu Afumaţi, scor 0-3. Oltenii sunt pe locul 10 în clasament, cu 12 puncte după 8 etape.

Reclamă

Nicolo Napoli a anunţat că îl reclamă pe Adrian Mititelu la FIFA: „E urât! Am vorbit cu avocatul”

Napoli a precizat că a luat legătura cu avocatul său şi pregăteşte cazul de la FIFA. Napoli a declarat că a încercat să ia legătura cu Adrian Mititelu, dar patronul oltenilor nu i-ar fi răspuns la telefon.

Eu sunt acasă, în Cagliari. Este posibil să merg în Liga 2 din Italia. Domnul Mititelu nu m-a mai sunat. Problema cu Mititelu e că nu mi-a plătit niciun ban pentru ultimul mandat la Craiova. O să merg la FIFA. Am vorbit cu avocatul, iar el va merge la FIFA. L-am sunat pe Mititelu, dar nu mai răspunde. Eu am lucrat pentru el, nu? De ce nu am fost plătit? Nu înțeleg! E urât! Sper să se gândească bine Mititelu, că poate să fie sancționată echipa”, a declarat Nicolo Napoli pentru prosport.ro.

În vârstă de 62 de ani, Nicolo Napoli a fost de 10 ori antrenorul lui FCU Craiova. Echipa lui Adrian Mititelu e pregătită acum de către Marius Croitoru, fost antrenor al lui FC Botoşani.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 3 oct.

Mohamed Salah, record impresionant la Liverpool! E primul jucător din istoria „cormoranilor” care reuşeşte asta

23:55

Surprize uriaşe în Champions League! Real Madrid şi Bayern, învinse! Juventus, remontada în inferioritate! Rezultatele serii

23:43

Arbitrul Radu Petrescu, făcut praf de fanii lui Aston Villa: „Cel mai bun jucător al lui Bayern!”. A stârnit controverse uriaşe!

23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

21:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (joi, ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 3 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și