Închide meniul

Daniel Oprița, prima reacție după anunțul că negocierile dintre Adi Popa și CSA Steaua au picat: „L-am trimis la conducere”

Publicat: 1 iunie 2024, 15:21

Reclamă
Daniel Oprița, prima reacție după anunțul că negocierile dintre Adi Popa și CSA Steaua au picat: „L-am trimis la conducere

Daniel Oprița, prima reacție după anunțul că negocierile dintre Adi Popa și CSA Steaua au picat

Daniel Oprița și Adi Popa, în timpul unui meci / Profimediaimages

Daniel Oprița a avut prima reacție după ce s-a aflat că negocierile dintre Adi Popa și CSA Steaua au picat. Antrenorul grupării din Ghencea anunță că și-ar fi dorit ca „Motoreta” să rămână la echipă, dar a precizat că decizia finală le aparține conducătorilor clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La nici 24 de ore după anunțul că Adi Popa pleacă de la CSA Steaua, Oprița a venit cu detalii. Acesta anunță că nu a participat la negocieri. Totuși, le-a transmis fanilor că golgheterul Bogdan Chipirliu va continua în tricoul roș-albastru.

Daniel Oprița, prima reacție după anunțul că negocierile dintre Adi Popa și CSA Steaua au picat

Chipirliu e un băiat de mare caracter. Eu îl conosc de mult timp, nu de ieri sau de azi. El a semnat prelungirea contractului cu Steaua și este unul dintre cei mai buni atacanți din Liga 2.

Am discutat și cu Adi Popa și i-am spus să meargă la conducere să își negocieze noul contract. Dacă am discutat cu el și l-am trimis la conducere, atunci e clar că eu mi-l doresc și din sezonul viitor la Steaua. Însă, acum râmâne că cele două părți să discute și să se înțeleagă. Eu unul am nevoie de Adi Popa„, a declarat Daniel Oprița pentru prosport.ro.

Antrenorul „militarilor” a venit și cu detalii despre ceea ce se întâmplă la negocierile cu jucătorii pe care îi vrea la CSA. Oprița a avut o reacție nervoasă.

Reclamă
Reclamă 4

În aceste zile nu stau deloc. Fac liste după liste cu jucătorii pe care îi doresc la Steaua, dar totodată și scot jucători după jucători de pe listele respective și fac alte liste, și tot așa. De ce? Sunt un pic deranjat și de comportamentul unora dintre jucătorii cu care eu discut, iar ei se știu cine sunt. E frumos să îmi spui direct că nu vrei să vii la Steaua și cu asta basta.

Nu mă supăr dacă mă refuzi în față. Însă, mă deranjează când sunt dus așa cu vorba, iar unii dintre cei cu care vorbesc un lucru… Mă trezesc apoi că nici nu îmi mai răspund la telefon. Se știu ei cine sunt. Iar eu zic că ei ar fi trebuit să fie mândri că m-am gândit la ei ca să le dau o șansă să joace la Steaua, nu să aleagă să se poarte așa cu mine.

Sunt conștient că îmi e greu să conving unii jucători să semneze cu noi și din cauza acestei probleme a noastre cu dreptul de promovare. Unii nu vor să vină deloc, sau nici nu ne mai răspund pe la telefoane, iar alții ne cer salarii destul de mari tocmai din cauza faptului că nu avem drept de promovare. Consideră că dacă nu avem acest drept de promovare, atunci măcar să joace la noi pe salarii mai mari și ne cer tot felul de sume. Însă, asta e viața. Voi încerca în continuare să fac un lot puternic chiar și în aceste condiții”, a mai spus Oprița.

Reclamă

Negocierile dintre Adi Popa şi şefii lui CSA Steaua au picat

Actualul contract al lui Adi Popa expiră pe 30 iunie. El anunţase că îşi doreşte să rămână pentru încă un sezon în Ghencea şi chiar era dispus să îi fie redus salariul. Totuşi, are şanse infime să mai joace sub comanda lui Daniel Opriţa.

Potrivit fanatik.ro, negocierile dintre CSA Steaua şi Adi Popa au eşuat. Nu este singurul jucător important care este aproape de despărţirea de echipa care a ratat calificarea în play-off. Mihai Dobrescu, fostul jucător al celor de la UTA Arad, este şi el la un pas de plecare.

Pe lista fotbaliştilor pe care Opriţa nu se va mai baza sunt şi: Wallace, Valentin Bărbulescu, Tsvetelin Chunchukov, Kevin Ceceri, Gianluca Mancuso, Alexandru Boiciuc, David Maftei și Pau Miguelez.

Adi Popa revenise la CSA Steaua după despărţirea de Concordia Chiajna. A îmbrăcat tricoul roş-albastru în 6 partide şi a oferit două pase de gol. În prezent, „Motoreta” are o cotă de piaţă de 100.000 de euro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și