Închide meniul

Negocierile dintre Adi Popa şi şefii lui CSA Steaua au picat! „Motoreta”, pe picior de plecare din Ghencea

Publicat: 31 mai 2024, 22:44

Reclamă
Negocierile dintre Adi Popa şi şefii lui CSA Steaua au picat! „Motoreta, pe picior de plecare din Ghencea

Negocierile dintre Adi Popa şi şefii lui CSA Steaua au picat

Adi Popa, în tricoul lui CSA Steaua / Facebook CSA Steaua

Negocierile dintre Adi Popa şi şefii lui CSA Steaua au picat, iar mijlocaşul de 35 de ani este ca şi plecat de la echipa din Liga 2. După mai multe runde de discuţii, „Motoreta” nu a ajuns la un acord cu conducătorii clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actualul contract al lui Adi Popa expiră pe 30 iunie. El anunţase că îşi doreşte să rămână pentru încă un sezon în Ghencea şi chiar era dispus să îi fie redus salariul. Totuşi, are şanse infime să mai joace sub comanda lui Daniel Opriţa.

Negocierile dintre Adi Popa şi şefii lui CSA Steaua au picat

Potrivit fanatik.ro, negocierile dintre CSA Steaua şi Adi Popa au eşuat. Nu este singurul jucător important care este aproape de despărţirea de echipa care a ratat calificarea în play-off. Mihai Dobrescu, fostul jucător al celor de la UTA Arad, este şi el la un pas de plecare.

Pe lista fotbaliştilor pe care Opriţa nu se va mai baza sunt şi: Wallace, Valentin Bărbulescu, Tsvetelin Chunchukov, Kevin Ceceri, Gianluca Mancuso, Alexandru Boiciuc, David Maftei și Pau Miguelez.

Adi Popa revenise la CSA Steaua după despărţirea de Concordia Chiajna. A îmbrăcat tricoul roş-albastru în 6 partide şi a oferit două pase de gol. În prezent, „Motoreta” are o cotă de piaţă de 100.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Adi Popa anunţase că vrea să rămână în Ghencea, indiferent dacă echipa va avea sau nu drept de promovare în Liga 1.

Îmi doresc să rămân, am avut deja o rundă de negocieri cu cei de la club. Daniel Oprița are mână liberă și decide pe parte sportivă în ceea ce privește lotul.

El mi-a zis înainte să intrăm în vacanță că vrea să continuăm și sezonul viitor, indiferent de obiectiv, că are nevoie de jucători ca mine, cu experiență, care să-i ajute și pe cei mici în vestiar, pe teren sau în afara lui.

Reclamă

Nu știu ce să zic despre dreptul de a promovare. Eu vreau să rămân aici indiferent. Am discutat, a fost o rundă de negocieri și așteptăm să vedem dacă se aprobă!”, a spus Adi Popa, săptămâna trecută, potrivit iamsport.ro.

Daniel Opriţa a semnat un nou contract cu CSA Steaua

Daniel Opriţa a semnat un nou contract cu CSA Steaua. Antrenorul şi-a prelungit înţelegerea pe încă două sezoane, mărturisind că nu banii l-au convins să continue la formaţia din Ghencea, ci condiţiile excelente de la echipă.

Contractul lui Daniel Opriţa expira în această vară, însă antrenorul, care îi pregăteşte pe „militari” din iulie 2019, va rămâne în Ghencea până în 2026.

Sunt bucuros că s-a realizat. Sunt atașat de tot ce se întâmplă la club. Sunt de cinci ani, e foarte greu să te desparți, mai ales că am fost respectat și de suporteri, și de conducere, și de oamenii din club. S-a creat o relație frumoasă și mi-a fost foarte greu să mă despart. E un club la care sunt mulți care își doresc să ajungă, chiar dacă în momentul ăsta există problema cu dreptul de promovare, dar, după discuțiile din ultimele zile, mi s-a spus că se încearcă să se rezolve și problema asta cât mai curând. Eu sper să se reușească, până la urmă.

Nu am intrat în discuții (n.r – cu alte cluburi). S-a discutat de sume. Dacă cineva va spune că am ales să rămân la Steaua pentru bani – deși aici e stabilitate și sunt condiții foarte bune – echipele cu care am discutat mi-au oferit mai mult decât aici. Să nu se creadă că a fost numai problema banilor și am stat aici pentru că e un loc călduț. Nu! E un loc unde mă simt bine, unde sunt lăsat să-mi fac treaba. Aici, singura problemă este cu dreptul de promovare. În rest, totul e la superlativ și cred că oricine și-ar dori să lucreze în asemenea condiții. Eu sper să se rezolve și problema cu dreptul la promovare”, a declarat Daniel Opriţa, pentru Steaua TV.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și