Închide meniul

Antrenorul lui Napoli crede că echipa are „o problemă mai mult mentală decât fizică”. Reacția tehnicianului după 1-1 cu Barcelona

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 22 februarie 2024, 9:42

Antrenorul lui Napoli crede că echipa are „o problemă mai mult mentală decât fizică. Reacția tehnicianului după 1-1 cu Barcelona

Antrenorul lui Napoli, Francesco Calzona, crede că echipa are "o problemă mai mult mentală decât fizică"

Jucătorii de la Napoli, după meciul cu Barcelona / Profimedia

Antrenorul lui Napoli, Francesco Calzona, crede că echipa are „o problemă mai mult mentală decât fizică”, după remiza cu FC Barcelona (1-1), de miercuri seară, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, relatează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Problema noastră este mai mult mentală decât fizică, reacţia pe care am avut-o în ultimele 20 de minute a arătat că suntem bine din punct fizic”, a spus antrenorul în conferinţa de presă de după meci, citat de agerpres.ro.

Antrenorul lui Napoli crede că echipa are „o problemă mai mult mentală decât fizică”

„Echipa şi-a regăsit o stare de spirit ambiţioasă şi sunt mulţumit, pentru că această echipă nu a lăsat garda jos. Am fi putut pierde acest meci, la fel cum am fi putut să-l câştigăm, dar am făcut totul pe final”, a adăugat Calzona, care l-a înlocuit pe luni pe Walter Mazzarri pe banca tehnică, devenind al treilea antrenor din acest sezon al napolitanilor.

„Această echipă şi-a pierdut certitudinile schimbând schema de joc deseori în ultimul timp. Am revenit la 4-3-3 (folosit în sezonul 2022-2023 când Napoli a dominat Serie A). Dar eu cred că ne putem îmbunătăţi. În ce procent? Nu ştiu”, a mai spus Calzona.

„La Barcelona va fi dificil pentru toată lumea, dar acest gol ne menţine în viaţă. Meciul retur va fi greu, dar vom avea trei săptămâni să-l pregătim”, a conchis antrenorul.

Reclamă

Campioana en titre a Italiei, care nu mai are şanse la un nou titlu în campionat şi a fost eliminată din Cupa Italiei, mai are doar Liga Campionilor de salvat în acest sezon.

SSC Napoli şi FC Barcelona au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ”Diego Armando Maradona”, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

Catalanii au marcat primii, prin atacantul polonez Robert Lewandowski (60), bine angajat în careu de Pedri, în timp ce Napoli a reuşit egalarea graţie atacantului nigerian Victor Osimhen, servit de camerunezul Zambo Anguissa (75).

Reclamă 4 / 0/3

Manşa secundă va avea loc la Barcelona, pe 12 martie.

Xavi a spus lucrurilor pe nume după Napoli – Barcelona 1-1

După meci, antrenorul Barcelonei a declarat faptul că elevii săi ar fi meritat să câștige duelul cu campioana din Italia. Totuși, Xavi a spus că jucătorii săi trebuiau să închidă rapid meciul, după golul lui Lewandowski și a vorbit despre faza la care cei de la Napoli au restabilit egalitatea.

„Am jucat bine și ne-am creat mai multe ocazii. Am fi meritat mai mult. Am jucat foarte bine. Cu și fără minge, am fost bine poziționați în apărare.

Trebuia să calmăm meciul. Nu am putut controla mingea după ce am marcat. Am dominat și am fi meritat să câștigăm. Au marcat din singura șansă pe care au avut-o tot jocul, este o adevărată rușine. Aceasta este Liga Campionilor”, a spus Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și