Închide meniul

Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă”

Dan Roșu Publicat: 8 mai 2024, 9:11

Reclamă
Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă

Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor

Edin Terzic, la finalul meciului PSG - Borussia Dortmund 0-1 - Profimedia Images

Edin Terzic a fost în culmea fericirii după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor. Antrenorul nemţilor nu a uitat cum a pierdut echipa titlul în stagiunea precedentă, în ultima etapă, pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borussia şi-a luat astfel revanşa faţă de fani. Chiar dacă a suferit enorm în dubla cu PSG, care a avut şase bare, Dortmund s-a calificat în a treia finală de Ligă din istoria clubului, fără gol încasat în faţa lui Kylian Mbappe şi a lui PSG.

Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor

„Este aproape ireal. Cred că, în marea schemă a lucrurilor, am meritat să ajungem în finală. Am venit aici pentru a ne confrunta cu o echipă care are atât de multe calităţi. Ne-am calificat datorită muncii în echipă, dar şi cu un pic de noroc.

Sunt foarte mândru de echipa mea, de staff-ul meu şi de întregul club. După optimile cu Eindhoven, ne-am spus că drumul spre Wembley este destul de scurt. Se vede în bucuria noastră, dar ne va lua puţin timp să realizăm acest lucru.

Sezonul trecut, am sperat să trăim astfel de momente (Dortmund a pierdut titlul de campioană a Germaniei pe teren propriu în ultima etapă) pe propriul stadion. Fanii noştri au fost acolo pentru a ne susţine după meci. Am făcut totul împreună! Este recunoştinţă pură, este bucurie pură şi o mândrie extremă”, a spus Terzic, după PSG – Borussia Dortmund 0-1.

Reclamă

Borussia Dortmund, în a treia finală de Liga Campionilor

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Paris Saint-Germain, în manşa retur a semifinalelor competiţiei. Borussia s-a impus şi în tur, tot cu scorul de 1-0. Marţi, pentru Borussia a marcat Hummels, în minutul 50.

Borussia Dortmund va juca finala pentru a treia oară, după cele din 1997 (când a câştigat) şi 2013 (când a pierdut).

În cealaltă partidă din semifinale se întâlnesc, miercuri, echipele Real Madrid şi Bayern Munchen. În tur, scorul a fost egal, 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și