Închide meniul

Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat”

Alex Masgras Publicat: 18 aprilie 2024, 8:33

Reclamă
Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat

Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: "Vestiarul e devastat"

Mikel Arteta, în timpul meciului dintre Bayern Munchen şi Arsenal / Profimedia

Mikel Arteta a oferit un verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League. Reveniți după șapte ani în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa, „tunarii” s-au oprit în sferturi, acolo unde au fost eliminați de Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul marcator al returului de pe Allianz Arena a fost Joshua Kimmich. Echipa lui Thomas Tuchel s-a impus cu 1-0, după ce turul de pe Emirates s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat”

La finalul partidei de pe Allianz Arena, Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a dezvăluit că jucătorii săi sunt devastați. De asemenea, el a subliniat faptul că formația din nordul Londrei tocmai a revenit în Champions League după o pauză îndelungată și că Arsenal poate aștepta șase sau șapte ani până va ajunge o echipă care să se bată la trofeu cu șanse reale:

„Trebuie să fim alături de jucători, să stăm lângă ei și să îi susținem, să le oferim dragostea noastră. Trebuie să ne adunăm pentru ca avem un meci foarte important sâmbătă. Chiar vrem și trebuie să arătăm că suntem capabili să ne revenim.

Trebuie să trecem peste durerea provocată de această înfrângere, să ne ridicăm, să revenim cu aceeași atitudine și să sperăm că o vom învinge pe Wolverhampton.

Reclamă

În acest moment, vestiarul e devastat. Nu lot găsi cuvintele potrivite pentru a le ridica moralul. Aș fi vrut să le am. Trebuie să trecem peste.

Acest club nu a participat în Champions League timp de 7 ani și acum vreți ca în primul an să fie în semifinale sau în finală. Cu toții ne-am dorit foarte mult, dar, așa cum puteți vedea și la alte cluburi, durează șase sau șapte ani pentru a ajunge acolo.

Am încercat împotriva unei echipe care are foarte multă experiență, într-o dublă care a fost extrem de echilibrată. Au fost momente când noi am fost mai buni.

Reclamă 4 / 0/3

Le-am oferit două goluri și asta a fost un avantaj mare pentru ei. Nu a fost loc de erori și noi am făcut greșeli mari în careu. A fost dificil”, a declarat Mikel Arteta, potrivit skysports.com.

Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League

După rezultatele din ultimele două sferturi s-au aflat cele două meciuri din semifinalele competiției.

În această fază se vor duela, în prima semifinală, Borussia Dortmund și PSG. „Dubla” va avea loc pe datele de 30 aprilie și 7 mai și va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

În cea de-a doua semifinală se vor duela Bayern Munchen și Real Madrid, iar partidele se vor juca pe 1 și 8 mai.

Se anunță dueluri stelare în UEFA Champions League, având în vedere că lupta pentru cel mai important trofeu european se apropie de final.

Marea finală, care se va juca pe Wembley Stadium, va avea loc pe data de 1 iunie, de la ora 22:00. Și ultimul act al Ligii va fi tot în format LIVE SCORE, pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și