Închide meniul

„Nu am fi ajuns în finală!” Jose Mourinho, mesaj tranşant după ce Fenerbahce a fost eliminată din Champions League

Viviana Moraru Publicat: 14 august 2024, 9:14

Reclamă
„Nu am fi ajuns în finală! Jose Mourinho, mesaj tranşant după ce Fenerbahce a fost eliminată din Champions League

Jose Mourinho, mesaj tranşant după ce Fenerbahce a fost eliminată din Champions League

Jose Mourinho, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Jose Mourinho a transmis un mesaj tranşant, după ce Fenerbahce a fost eliminată din turul trei preliminar din Champions League. Managerul lusitan a transmis că Europa League este o competiţie mai potrivită pentru echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fenerbahce a fost eliminată prematur din preliminariile Champions League. Echipa pregătită de Jose Mourinho a fost învinsă de Lille.

Jose Mourinho, mesaj tranşant după ce Fenerbahce a fost eliminată din Champions League

Jose Mourinho nu a părut a fis foarte deranjat de eşecul echipei sale. Acesta şi-a lăudat jucătorii, după meciul cu Lille, însă a precizat faptul că Fenerbahce oricum nu ar fi avut şansa să câştige Champions League.

„The Special One” consideră astfel că Fenerbahce se potriveşte mai mult în Europa League, acolo unde va evolua în play-off.

„Sunt întotdeauna o persoană sinceră, sunt mândru de jucătorii mei. Am făcut totul ca o echipă astăzi, dar am ratat 3-4 ocazii clare.

Reclamă
Reclamă 4

Am pierdut din punct de vedere economic, întrucât Liga Campionilor este un sprijin important. Totuși, nu am fi câștigat Liga Campionilor și nici nu am fi ajuns în finală. Poate puteam învinge câteva echipe mari.

Trebuie să ne concentrăm pe meciul nostru din campionat și să așteptăm tragerea la sorți. Ne putem descurca foarte bine în Europa League, însă trebuie să obținem calificarea. Europa League este mai bună din punct de vedere al competiției”, a declarat Jose Mourinho, conform fanatik.com.tr.

Transfer de senzaţie realizat de Jose Mourinho

Jose Mourinho a realizat un transfer de senzaţie la Fenerbahce. Youssef En-Nesyri a semnat cu formaţia turcă, preluată de „The Special One” în această vară.

Reclamă

Youssef En-Nesyri, un atacant marocan cu două trofee Europa League în palmares, ambele cucerite alături de Sevilla, a fost prezentat la Fenerbahce. Turcii „au spart banca” pentru a-i face pe plac lui Jose Mourinho şi au plătit suma de 19,5 milioane de euro pentru a-l transfera pe En-Nesyri.

Marocanul a plecat astfel de la Sevilla şi a semnat un contract valabil până în vara lui 2029 cu Fenerbahce. En-Nesyri este cotat la 20 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Youssef En-Nesyri, în vârstă de 27 de ani, se află la prima sa aventură în Turcia. Atacantul s-a despărţit de Sevilla după patru sezoane, evoluând în Spania încă din 2016.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:38

Foto„Suntem deasupra tuturor!” Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf

16:37

Chelsea – Manchester City (18:30) și Mallorca – Real Madrid (22:30) LIVE SCORE! Mbappe și starurile din Europa sunt gata de show

16:19

VIDEOBoavista – Braga, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca, de la 17:30. Guimaraes – Estoril, la 20:00

15:51

Panathinaikos – Asteras LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! AEK – OFI se joacă de la 22:00, în Superliga Greciei

15:40

Ionel Dănciulescu e revoltat că Neil Lennon s-a luat de Marius Şumudică: „Lipsă totală de respect. Vine să ne dea lecţii?”

15:22

VIDEOUn fotbalist s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în plină figură de o minge şutată de un adversar! Care este starea lui

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 5 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană 6 Decizia pe care a luat-o antrenorul Parmei în privinţa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după ce primul a ratat un penalty!
Citește și