Închide meniul

Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern. Discurs dezlănţuit după meciul cu Lazio

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 februarie 2024, 8:27

Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern. Discurs dezlănţuit după meciul cu Lazio

Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern

Profimedia

Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern Munchen, după ce campioana Germania a fost învinsă de Lazio în prima mansă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen e în criză după ce în ultimele două meciuri nu a dat niciun gol şi a primit 4. În acest context, după dezastrul cu Lazio, Thomas Tuchel a fost întrebat dacă se teme pentru viitorul său.

Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern

„Nu„, a fost răspunsul clar al antrenorului campioanei Germaniei. Tuchel a avut un discurs dezlănţuit în momentul în care a vorbit despre meciul cu Lazio. ”Am avut o primă repriză bună, am dominat, am avut ocazii. În repriza secundă, ne-am pierdut strălucirea și concentrarea și nu pot înțelege de ce. Am făcut tot ce am putut să pierdem acest meci. Am încetat să mai avem încredere, au fost foarte multe greșeli individuale”, a spus Thomas Tuchel, conform tuttotercatoteb.com.

Lazio a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Stadio Olimpico, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

Lazio a făcut un joc tactic perfect în faţa unei formaţii aflate în criză, câştigând prin golul înscris de Ciro Immobile (69), din penalty, după un fault comis de fundaşul Dayot Upamecano asupra danezului Gustav Isaksen.

Reclamă

Pentru intrarea sa dură, francezul a fost eliminat (68), fapt care a îngreunat şi mai mult misiunea bavarezilor. Bayern, de şase ori câştigătoare a competiţiei, a dominat jocul şi şi-a creat mai multe ocazii de gol, însă nu a reuşit să fructifice vreuna şi a suferit una din rarele sale înfrângeri în această fază a Ligii Campionilor.

Leroy Sane (32) şi Jamal Musiala (40) au ratat cele mai mare ocazii ale echipei antrenate de Thomas Tuchel, care, totuşi, nu a reuşit să trimită niciun şut pe poartă.

Şi Lazio a avut oportunităţi de a marca, însă Romagnoli (18), Isaksen (48) şi Pedro Rodriguez (90+2) nu au reuşit să îl învingă pe Manuel Neuer, Luis Alberto (22) a fost imprecis, iar sud-coreeanul Kim l-a blocat pe Felipe Anderson (90).

Reclamă 4 / 0/3

Manşa secundă va avea loc la Munchen, pe 5 martie.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și