Închide meniul

Virtus a reacţionat după ce a picat cu FCSB în Liga Campionilor! Mesajul postat pe contul campioanei României

Bogdan Stănescu Publicat: 18 iunie 2024, 17:30

Reclamă
Virtus a reacţionat după ce a picat cu FCSB în Liga Campionilor! Mesajul postat pe contul campioanei României

Virtus a reacţionat după ce a picat cu FCSB în Liga Campionilor!

Jucătorii de la FCSB, la finalul unui meci/ Profimedia Images

Virtus a reacţionat după ce a picat cu FCSB în primul tur preliminar al Ligii Campionilor! Campioana din San Marino a postat un mesaj pe pagina de Facebook a FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lotul lui Virtus este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.04 milioane de euro.

Virtus a reacţionat după ce a picat cu FCSB în Liga Campionilor! Mesajul postat pe contul campioanei României

Formaţia din San Marino a postat pe contul de Facebook al FCSB două inimioare în culorile clubului Virtus. Negru şi verde sunt culorile lui Virtus.

Cel mai valoros jucător al lui Virtus este Alessandro Pecci (22 de ani), extremă dreapta. El este cotat la 125.000 de euro de transfermarkt.com.

Reclamă
Reclamă

Virtus are în lot jucători italieni şi din San Marino. Virtus a câştigat în sezonul care tocmai s-a încheiat primul titlu din istoria de 60 de ani a clubului.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. FCSB va juca cu FC Virtus, campioana celor din San Marino, una dintre cele mai accesibile adversare.

Gigi Becali a anunţat că nu are nicio emoţie în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Reclamă

Mergem să câştigăm, nu că mergem la antrenament. Primul tur nici nu voiam să îl consider, acum dacă Dumnezeu a făcut să cădem şi mai uşor, e şi mai bine.

Emoţii nu aveam în primul tur. Dacă te baţi un an de zile ca să iei campionatul… eu mă bat ca să ajung în Liga Campionilor şi să iau banii de la UEFA. Dacă mă tem de primul tur, atunci nu mai are rost. Nu e numai unul, mai sunt trei tururi. Atunci nu mai are rost”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorţi a primului tur preliminar din Champions League. Roş-albaştrii se vor duela cu cea mai slab cotată echipă, din această fază a competiţiei.

Până la dubla cu Virtus, FCSB va desfăşura un cantonament în Olanda. Campioana a efectuat deja trei transferuri, în această perioadă de mercato. Marius Ştefănescu, David Kiki şi Daniel Popa au semnat cu campioana Ligii 1.

FCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

FCSB – Virtus va fi „dubla” din primul tur preliminar din Champions League. Tragerea la sorţi de la Nyon a fost în format live text, pe AS.ro.

Campioana României a avut noroc şi se va duela cu campioana din San Marino. Mai mult decât atât, meciul retur va avea loc la Bucureşti. Echipa lui Gigi Becali este mare favorită la calificare.

UEFA a împărţit cele 28 de echipe, care vor evolua în primul tur preliminar din Champions League, în trei mini-grupe.

FCSB, care este cap de serie, a fost repartizată în grupa a treia, alături de Ludogorets, Pyunik şi Petrocub. Astfel, după împărţirea realizată de oficialii forului continental, posibilele adversare ale campioanei Ligii 1 au fost Dinamo Batumi (Georgia), Dinamo Minsk (Belarus), Ordabasy (Kazakhstan) şi Virtus (San Marino).  Din fericire pentru campioana României, FCSB a picat cu cea mai slabă adversară posibilă, Virtus.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și