Închide meniul
VIDEO

Braga – Guimaraes 1-1 a fost LIVE în AntenaPLAY! Rezultat decis la ultima fază cu un gol fabulos! Rezultatele zilei sunt AICI

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 ianuarie 2024, 23:59 / Actualizat: 7 ianuarie 2024, 1:04

Braga – Guimaraes 1-1 a fost LIVE în AntenaPLAY! Rezultat decis la ultima fază cu un gol fabulos! Rezultatele zilei sunt AICI

Braga - Guimaraes 1-1 a fost LIVE în AntenaPLAY

Jucătorii de la Guimaraes / Profimedia

Braga – Guimaraes 1-1 a fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă în Liga Portugal, iar ultimul meci al zilei a oferit un final dramatic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua a început cu partida dintre Farense și GIl Vicente, care s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0. A urmat apoi duelul dintre Arouca și Benfica, în care campioana en-titre a făcut show și s-a impus cu scorul de 3-0. Ultimul duel al zilei a fost cel dintre Braga și Guimaraes. Oaspeții au egalat la ultima fază a meciului prin reușita lui Mendes, care a trimis un șut fabulos, care s-a oprit direct în plasa porții. Spectacolul din Liga Portugal se vede LIVE în AntenaPLAY!

Braga – Guimaraes 1-1 LIVE în AntenaPLAY

Final de meci!

Min. 90+8: Braga – Guimaraes 1-1! Mendes a restabilit egalitatea cu un gol fabulos.

Min. 53: Braga – Guimaraes 1-0! Carvalho a deschis scorul, cu un șut excelent.

Reclamă

A început a doua repriză!

Pauză!

Min. 4: Gol anulat pentru Braga! Zalazar a deschis scorul, după ce a profitat de o respingere nefericită a lui Varela! Totuși, reușita a fost anulată de arbitrajul video.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start pentru duelul dintre Braga și Guimaraes:

Braga: Matheus – Broja, Saatci, Fonte, Gomez – Moutinho, Carvalho – Bruma, Zalazar, Horta – Ruiz

Guimaraes: Varela – Borevkovic, Fernandes, Ribeiro – Gaspar, Santos, Handel, Mangas – Silva, Andre Silva, Jota Silva

Arouca – Benfica 0-3

Final de meci! Arouca – Benfica 0-3!

Min. 85: Arouca – Benfica 0-3! Campioana en-titre face spectacol! Musa a majorat diferența oaspeților, după ce a primit o centrare de senzație în interiorul careului. L-a învins fără probleme pe portarul celor de la Arouca.

Min. 50: Arouca – Benfica 0-2! Kokcu a majorat diferența oaspeților! Faza a fost analizată de sistemul de arbitraj video, iar oficialii VAR au validat reușita.

Reclamă

Min. 39: Arouca – Benfica 0-1! Rafa Silva a deschis scorul, după ce a primit o centrare senzațională în interiorul careului. Nu a reușit să îl învingă din prima pe portar, dar a profitat de o eroare a acestuia și a trimis balonul direct în plasa porții.

Min. 1: Arouca – Benfica 0-0! A început meciul.

Echipele de start pentru duelul dintre Arouca și Benfica:

Arouca (4-2-3-1): Arrubarrena – Esgaio, Montero, Galovic, Milovanov – Sylla, Eboue – Gonzalez, Simao, Jason – Mujica

Rezerve: da Silva, Rocha, Santos, Trezza, Moses, Bukia, Michel, Lawal, Puche

Benfica (4-2-3-1): Turbin – Aursnes, Silva, Otamendi, Morato – Neves, Kokcu – Di Maria, Silva, Mario – Cabral

Rezerve: Soares, Jurasek, Bajrami, Araujo, Luis, Chiquinho, Gouveia, Musa, Guedes

Farense – Gil Vicente 1-0

Min. 90+4: Final de meci!

Min. 90+1: Farense – Gil Vicente 1-0! Final de meci nebun în Liga Portugal! Goncalves a înscris după ce a primit o centrare excelentă în careu.

Min. 46: A început a doua repriză!

Pauză!

Min. 1: A început duelul.

Ziua de Liga Portugal în AntenaPLAY începe la 17:30, cu duelul dintre Farense şi Gil Vicente. Farense, locul 8, vine după o serie de patru meciuri fără victorie (două înfrângeri şi două remize), în timp ce Gil Vicente vine după victoria de pe teren propriu cu Boavista, scor 1-0.

De la ora 20:00, Benfica va încerca să reducă diferenţa în clasament. După victoria cu Estoril, Sporting a ajuns la 40 de puncte. Pe locul 2, Benfica are 36 de puncte. Etapa trecută, Benfica s-a impus cu 3-0, pe teren propriu, cu Famalicao. Arouca are un moral foarte bun înaintea acestei partide, după ce s-a impus cu 3-0 în meciul de pe teren propriu cu Gil Vicente şi cu 4-1 în deplasarea de la Estrela.

Ziua din Liga Portugal se încheie cu duelul dintre Braga şi Guimaraes, ocupantele locurilor 4, respectiv 5. Etapa trecută, Braga s-a impus pe terenul celor de la Casa Pia cu 3-1, în timp ce Guimaraes a câştigat cu 1-0 meciul de pe teren propriu, cu Rio Ave.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și