Închide meniul
VIDEO

FC Porto – Moreirense 5-0 şi Casa Pia – Farense 1-3, în AntenaPLAY. Recital de goluri în Liga Portugal! Luptă încinsă la titlu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 ianuarie 2024, 23:50 / Actualizat: 23 ianuarie 2024, 20:48

FC Porto – Moreirense 5-0 şi Casa Pia – Farense 1-3, în AntenaPLAY. Recital de goluri în Liga Portugal! Luptă încinsă la titlu

FC Porto - Moreirense LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Bucuria jucătorilor lui FC Porto / Profimediaimages

FC Porto – Moreirense 5-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Benfica – Boavista 2-0, Famalicao – Braga 1-2 şi Vizela – Sporting 2-5 au fost primele meciuri ale etapei a 18-a din Liga Portugal, care au putut fi urmărite în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Sporting și-a mărit avansul în fruntea campionatului, după victoria categorică obținută pe terenul celor de la Vizela! Viktor Gyokeres a reușit o „dublă”, în victoria cu 5-2 a trupei de pe Jose Alvalade.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Etapa a continuat cu două meciuri în care a fost o „ploaie” de goluri. Mai întâi Farense a învins-o cu 3-1 pe Casa Pia. Meciul serii, dintre FC Porto şi Moreirense, a fost dominat de la un capăt de gazde. „Dragonii” s-au impus cu 5-0 şi continuă urmărirea marilor rivale. După 18 etape, Sporting are 46 de puncte, cu unul mai mult decât Benfica. FC Porto are acum 41 de puncte.

Spectacolul din Liga Portugal continuă şi duminică, în direct în AntenaPLAY.

FC Porto – Moreirense 5-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 90+2: FC Porto – Moreirense 5-0! Final de meci

Min. 82: FC Porto – Moreirense 5-0! Recital de goluri. Gol înscris şi de Varela.

Reclamă

Min. 72: FC Porto – Moreirense 4-0! Gazdele fac senzaţie. Wendell a finalizat o nouă acţiune remarcabilă de contraatac.

Min. 68: FC Porto – Moreirense 3-0! „Dragonii” conduc la scor de neprezentare. A marcat şi Galeno, după o acţiune individuală încheiată cu un şut superb din afara careului!

Min. 60: FC Porto – Moreirense 2-0! Evanilson a trimis mingea în poartă, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Alan Varela.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 46: S-a reluat meciul.

Min. 45: Pauză. „Dragonii” conduc la limită după prima repriză.

Min 8: FC Porto – Moreirense 1-0! Deschidere rapidă de scor. Wendell a primit o centrare perfectă de la Conceicao şi nu a ratat.

Min. 1: A început meciul!

FC PORTO: Diogo Costa – João Mário, Fábio Cardoso, Pepe, Wendell – Alan Varela, Eustáquio – Francisco Conceição, Pepê, Galeno – Evanilson

MOREIRENSE: Kewin Silva – Dinis Pinto, Marcelo, Maracás, Pedro Amador – Kodisang, Ismael, Gonçalo Franco, João Camacho – Alan, Pedro Aparício

Casa Pia – Farense 1-3

Min. 87: Casa Pia – Farense 1-3. Fernando Andrade a marcat golul de onoare al gazdelor.

Reclamă

Min. 75: Casa Pia – Farense 0-3! Bruno Duarte a punctat din pasa lui Claudiu Falcao.

Min 40: Casa Pia – Farense 0-2! Muscat a mărit proporţiile scorului, după un corner!

Min 24: Casa Pia – Farense 0-1! Matias a deschis scorul după o centrare primită din flancul drept.

Min. 1: A început meciul Casa Pia – Farense.

Programul zilei de sâmbătă în Liga Portugal. Casa Pia – Farense şi FC Porto – Moreirense, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Benfica – Boavista 2-0

Min. 90+4: Benfica – Boavista 2-0! Leonardo și-a trecut numele pe lista marcatorilor! A înscris din pasa lui Angel Di Maria!

Min. 61: Benfica – Boavista 1-0! Angel Di Maria a marcat cu un şut-centrare! Nimeni nu a putut interveni la balonul trimis pe poartă de argentinian, iar tabela se modifică prima oară, după ce anterior acelaşi Di Maria a avut un gol anulat

Min. 47: Gol ANULAT cu VAR pentru Benfica! Di Maria a trimis mingea în poartă, dar reuşita a fost anulată după consultarea VAR, pentru un henţ la Joao Mario

Min. 12: Ratare uriaşă pentru Benfica! Boavista scapă cu faţa curată după o centrare extrem de bună de pe partea stângă

Vizela – Sporting 2-5, în Liga Portugal

Final! Vizela – Sporting 2-5! Sporting a obținut o victorie categorică și va rămâne pe primul loc, și după etapa a 18-a din Liga Portugal.

Min. 86: Vizela – Sporting 2-5! Viktor Gyokeres a reușit să marcheze din nou!

Min. 72: Vizela – Sporting 2-4! Coates a reușit să marcheze, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Goncalves.

Min. 63: Vizela – Sporting 2-3! Samuel Essende a readus-o în cărţi pe Vizela. A înscris după o cursă spectaculoasă.

Min. 57: Vizela – Sporting 1-3! Paulinho a marcat din centrarea perfectă a lui Trincao.

Min. 46: Vizela – Sporting 1-2! Trincao a reuşit să înscris cu un şut centrare. Chiar dacă iniţial s-a crezut că Gyokeres a deviat mingea în poartă, din apropiere, golul i-a fost acordat lui Trincao.

Min. 45+7: Vizela – Sporting 1-1! Viktor Gyokeres s-a revanşat pentru ratarea incredibilă şi a restabilit egalitatea la ultima fază a primei reprize.

Min. 45+1: Vizela – Sporting 1-0! Paulinho a trimis mingea chiar înainte de pauză şi a sărbătorit alături de coechipieri. A intervenit VAR-ul şi golul a fost anulat. Jucătorul lui Sporting era într-un ofsaid milimetric.

Min. 18: Ratare uriaşă Sporting! Viktor Gyokeres nu a reuşit să înscrie din trei metri, cu toată poarta goală în faţă. A trimis în transversală!

Min 13: Vizela – Sporting 1-0! Surpriză importantă! Soro a deschis scorul, cu o lovitură de cap perfect plasată.

Update 22:45: A început duelul dintre Vizela şi Sporting!

Famalicao – Braga 1-2, în Liga Portugal

Final! Famalicao – Braga 1-2! Oaspeţii au reuşit să se impună in extremis, după golul marcat în prelungiri de Djalo.

Min. 90+11: Famalicao – Braga 1-2! Djalo a reuşit să marcheze şi să-şi ducă echipa în avantaj.

Min. 73: Famalicao – Braga 1-1! Borja a reuşit să egaleze pentru oaspeţi.

Min. 61: Famalicao – Braga 1-0! Cadiz a reuşit să deschidă scorul, din penalty.

Update 20:45: A început duelul dintre Famalicao şi Braga!

Famalicao, trupa românului Alexandru Dobre, va primi vizita celor Braga. Se anunţă un duel extrem de dificil pentru gazde, deoarece Braga ocupă locul patru în Liga Portugal, şi a evoluat, în acest sezon, şi în grupele Champions League.

Famalicao ocupă locul şapte în clasament, având 22 de puncte, după 17 etape disputate. În runda precedentă, trupa lui Alexandru Dobre a pus capăt un serii de şase meciuri fără victorie în campionat, reuşind să se impună în duelul cu Casa Pia.

De cealaltă parte, Braga are nevoie de victorie, deoarece nu s-a mai impus de trei meciuri, în toate competiţiile.

În celălalt meci al serii, se vor duela Vizela şi Sporting, de la ora 22:45. Formaţia de pe Jose Alvalade traversează o formă excelentă, şi a obţinut patru victorii în ultimele patru meciuri disputate în campionat. Vizela este pe penultimul loc, cu doar 13 puncte, acumulate după 17 meciuri disputate.

Angel Di Maria, gol superb în ultima etapă din Liga Portugal

Angel Di Maria a marcat un gol superb pentru Benfica, în utlima etapă. Starul campioanei din Liga Portugal a făcut spectacol în partida cu Rio Ave, partidă care s-a văzut live, în AntenaPLAY.

În cadrul acestei partide, jucătorii de la Rio Ave au dat primii lovitura. S-a întâmplat în minutul 9, atunci când Guga a primit o pasă excelentă în interiorul careului. Acesta a trimis un șut puternic, care s-a oprit direct în plasa porții apărate de Trubin.

Replica campioanei en-titre a venit în minutul 29, prin Angel Di Maria. Campionul mondial din 2022 a primit un balon excelent la marginea careului și a trimis un șut, din prima, direct în vinclul porții adverse. Portarul oaspeților nu a putut interveni, iar scorul de pe tabelă era de 1-1, scor care a fost menținut până la pauză.

Angel Di Maria a revenit la Benfica în vara acestui an, după aventura de la Juventus. Înainte de partida cu Rio Ave, starul argentinian a adunat 23 de partide, în toate competițiile, pentru campioana din Liga Portugal.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și