Închide meniul
VIDEO

Famalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 aprilie 2024, 0:08

Reclamă
Famalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal

Famalicao - Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. "Leii" au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal

Jucătorii lui Sporting Lisabona / Profimedia Images

Famalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal, după ce s-au impus în restanţa din etapa cu numărul 20.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sporting Lisabona a ajuns la 77 de puncte şi are un avans de 7 puncte în faţa rivalilor de la Benfica, formaţia de pe locul al doilea, cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT VEDEA AICI FAMALICAO – SPORTING LISABONA

Famalicao – Sporting Lisabona a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Fluier final! Famalicao – Sporting 0-1

Min. 20: Famalicao – Sporting 0-1! Goncalves a deschis scorul din pasa lui Trincao.

Reclamă

Min. 1: A început meciul.

Echipa antrenată de Ruben Amorim se poate desprinde decisiv în fruntea clasamentului din Liga Portugal. Sporting are un sezon de vis cu cel mai bun atac: 83 de goluri. De asemenea, antrenorul „leilor” este pe lista celor de la Liverpool, ca posibil înlocuitor pentru Jurgen Klopp. De altfel, antrenorul celor de la Sporting a negat cu vehemenţă că ar pleca la Liverpool.

Este ultima dată când voi vorbi despre viitorul meu. Nu a existat nicio discuţie şi cu siguranţă niciun acord. Singurul lucru pe care ni-l dorim cu toţii aici este să fim campioni cu Sporting, nimic nu se va schimba. Sunt antrenorul lui Sporting şi nu a existat nicio discuţie sau acord cu niciun club. Sunt concentrat, ca întotdeauna, să-mi reprezint clubul„, a spus portughezul într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Klopp a anunţat în ianuarie că se va despărţi la finalul sezonului de Liverpool, pe care o pregăteşte din toamna lui 2015.

Xabi Alonso, fost mijlocaş al lui Livepool, era văzut ca posibil înlocuitor al lui Klopp, însă a preferat să continue cu Bayer Leverkusen. În afară de Amorim, alt nume vehiculat de presă este Roberto De Zerbi, antrenorul lui Brighton.

Ruben Amorim, în vârstă de 39 de ani, o antrenează pe Sporting din 2020, reuşind să conducă gruparea din Lisabona la câştigarea titlului de campioană a Portugaliei chiar la primul său sezon pe banca ”leilor”.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și