Închide meniul
VIDEO

Fază controversată în Benfica – FC Porto! Arbitrul l-a eliminat pe Fabio Cardoso, după ce a atins mingea înainte de contact

Alex Ioniță Publicat: 29 septembrie 2023, 23:10

Reclamă
Fază controversată în Benfica – FC Porto! Arbitrul l-a eliminat pe Fabio Cardoso, după ce a atins mingea înainte de contact

Fază controversată în Benfica - Porto!

Faza la care Porto a rămas în 10 oameni / Captură AntenaPLAY

Fază controversată în Benfica – FC Porto. Un fundaș din lotul echipei pregătite de Sergio Conceicao a fost eliminat în prima repriză a duelului de pe Estadio da Luz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre Benfica și FC Porto contează pentru etapa a 7-a a noului sezon din Liga Portugal. Meciul săptămânii în Europa se vede LIVE în AntenaPLAY.

Fază controversată în Benfica – FC Porto. Faultul pentru care a fost eliminat Fabio Cardoso

În minutul 19 al „clasicului” din campionatul Portugaliei, Fabio Cardoso a fost eliminat după o intervenție asupra lui Neres. Totuși, fotbalistul „dragonilor” a atins prima dată mingea, înainte de a-l doborî pe jucătorul de la Benifca.

Astfel, după această intervenție, „dragonii” sunt nevoiți să joace restul partidei în 10 oameni. Acest lucru o pune în mare dificultate pe FC Porto, echipă care ocupa poziția a 2-a în Liga Portugal, înainte de fluierul de start al meciului.

Totuși, echipa lui Conceicao a arătat, la finalul primei reprize, ca o echipă mare și și-a creat ocazii chiar dacă cei de la Benfica au avantajul omului în plus. Oaspeții au fost aproape să marcheze în minutele 18 (prin Joao Mario) și 40 (prin șutul lui Pepe, care a fost respins seznațional de către Trubin, potrarul celor de la Benfica).

Reclamă

Chiar la ultimul derby dintre Benfica și FC Porto s-au încasat 2 cartonașe roșii! Atunci, Pepe a fost eliminat în minutul 90+1 al meciului, la scorul de 2-0 pentru campioana en-titre. De asemenea, în meciul câștigat de Benfica, Sergio Conceicao a fost și el eliminat, în minutul 90+7 al partidei respective, care s-a jucat pe Estadio Municipal de Aveiro.

Partida respectivă a contat pentru Supercupa Portugaliei și a avut loc pe data de 9 august. Odată cu câștigarea trofeului, după acel meci, Benfica a ajuns la impresionantul număr de 9 Supercupe Câștigate, de la înființarea clubului. Prima supercupă a fost câștigată de către echipa la care Angel Di Maria evoluează, în prezent, în sezonul 1980/1981.

Sergio Conceicao, palmares senzaţional pe Estadio da Luz

Sergio Conceicao, antrenorul lui FC Porto, are un palmares de invidiat pe Estadio da Luz, stadionul rivalei din totdeauna, Benfica.

Reclamă 4 / 0/3

Abola notează că niciun antrenor nu a reuşit s-o bată pe Benfica, pe Stadio da Luz de atâtea ori, într-un număr de şase meciuri disputate pe terenul echipei lui Angel Di Maria.

Astfel, de la venirea la cârma lui Porto, în 2017, Sergio Conceicao a disputat şase meciuri, în campionat, pe terenul Benficăi. El a câştigat patru dintre ele, reuşind şi o remiză. Singura înfrângere a venit în stagiunea 2018-2019.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și