Închide meniul
VIDEO

FC Porto – Estrela 2-0, în AntenaPLAY! Ce s-a întâmplat în celelalte meciuri ale zilei din Liga Portugal

Alex Masgras Publicat: 17 februarie 2024, 23:55

Reclamă
FC Porto – Estrela 2-0, în AntenaPLAY! Ce s-a întâmplat în celelalte meciuri ale zilei din Liga Portugal

FC Porto - Estrela LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Programul complet al zilei din Liga Portugal

FC Porto / Profimedia

Meciul FC Porto – Estrela, scor 2-0, din etapa cu numărul 22 din Liga Portugal, a fost în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Galeno şi Joao Mario, cu câte un gol şi un assist, au fost decisivi în victoria „dragonilor”. Alb-albaştrii pun presiune pe primele clasate, Benfica şi Sporting.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În aceeaşi zi, tot în AntenaPLAYS-au mai disputat două partide. Chaves a învins-o surprinzător pe Boavista, iar Portimonense a remizat cu Guimaraes.

FC Porto – Estrela, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 90: FC Porto – Estrela 2-0! Final de meci.

Min. 56: FC Porto – Estrela 2-0! Joao Mario a trimis un şut năprasnic şi a dublat avantajul „dragonilor”. Portarul advers nu a putut interveni.

Min. 36: FC Porto – Estrela 1-0! Galeno a marcat din apropiere, după ce apărarea celor de la Estrela a fost făcută K.O.

Reclamă

Min. 1: A început derby-ul serii din Liga Portugal, FC Porto – Estrela.

Portimonense – Guimaraes 1-1

Min. 90: Portimonense – Guimaraes 1-1! Final de meci.

Min. 79: Portimonense – Guimaraes 1-1! Guga a înscris din centrarea perfectă a lui Varela şi a sărbătorit la maximum!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 21: Portimonense – Guimaraes 0-1! Andre Silva a înscris din apropiere cu un şut care nu i-a dat nicio şansă portarului advers!

Min. 1: A început meciul Portimonense – Guimaraes.

Chaves – Boavista 2-1

Min. 90+2: Chaves – Boavista 2-1. Final de meci! Chaves a câştigat şi nu mai este pe ultimul loc în Liga Portugal. A depăşit-o cu un punct pe Vizela.

Min. 71: Chaves – Boavista 2-1. Hector Hernandez le-a readus pe gazde în avantaj.

Min. 59: Cartonaş roşu pentru un jucător al lui Chaves. Carraca a fost trimis la cabine după ce a faultat din postura de ultim apărător!

Min. 22: Chaves – Boavista 1-1. Lourenco a restabilit egalitatea din penalty!

Min. 7: Chaves – Boavista 1-0. Raphael Guzzo a finalizat o acţiune impresionantă purtată de Jo.

Reclamă

Min. 1: A început meciul Chaves – Boavista!

FC Porto are mare nevoie de victorie, după ce a călcat strâmb în ultimele două etape. După egalul de pe teren propriu cu Rio Ave, Porto a pierdut surprinzător duelul de pe terenul celor de la Arouca de etapa trecută, scor 2-3.

În acest moment, formaţia lui Sergio Conceicao este pe locul 3, la 7 puncte în spatele lui Benfica şi Sporting, iar titlul pare din ce în ce mai departe.

De partea cealaltă, Estrela, formaţia de pe locul 12, cu 21 de puncte, a încheiat seria de trei înfrângeri la rând cu o victorie etapa trecută pe teren propriu, cu Portimonense.

Programul complet al etapei cu numărul 22 din Liga Portugal

Vineri, 16 februarie

Sâmbătă, 17 februarie

Duminică, 18 februarie

Luni, 19 februarie

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 19:01 FotoFiica lui Elias Charalambous, răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Andriana e fotomodel şi a întors toate privirile! 19:00 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 18:00 VIDEONorwich – Leeds 0-0 şi West Brom – Southampton 0-0, în AntenaPLAY! Remize în turul barajului de promovare în Premier League 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” Vezi toate știrile
Citește și