Închide meniul
VIDEO

Braga – Estoril 1-1 (6-5 d.l.d). Braga a câştigat dramatic Cupa Ligii Portugaliei, la penalty-uri, exclusiv în AntenaPLAY

Alex Ioniță Publicat: 27 ianuarie 2024, 22:50 / Actualizat: 28 ianuarie 2024, 0:11

Reclamă
Braga – Estoril 1-1 (6-5 d.l.d). Braga a câştigat dramatic Cupa Ligii Portugaliei, la penalty-uri, exclusiv în AntenaPLAY

Braga - Estorit 1-1 (6-5 d.l.d). Braga a câştigat dramatic Cupa Ligii Portugaliei

Jucătorii de la Braga sărbătoresc marcarea unui gol - X Braga

Braga – Estoril 1-1 (6-5 d.l.d). Braga a câştigat Cupa Ligii Portugaliei, după ce s-a impus la penalty-uri în faţa lui Estoril, exclusiv în AntenaPLAY. După primele 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Braga s-a calificat în finala Cupei Ligii după ce a trecut de Sporting Lisabona, cu scorul de 1-0. De cealaltă parte, Estoril a produs marea surpriză și a eliminat-o, la loviturile de departajare, pe Benfica. Meciurile din Cupa Ligii Portugaliei sunt live, exclusiv în AntenaPLAY.

Braga – Estoril 1-1 (6-5 d.l.d)

Update 00:00: Braga s-a impus în faţa lui Estoril, la penalty-uri, şi a câştigat Cupa Ligii Portugaliei.

Update 23:48: Finala Cupei Ligii Portugaliei ajunge la penalty-uri, după 1-1 la finalul primelor 90 de minute.

Reclamă

Update 22:55: A început repriza a doua a meciului dintre Braga şi Estoril.

Update 22:35: S-a terminat prima repriză.

Update 22:08: Goool Braga! Horta a înscris cu un voleu uimitor unul dnitre golurile începutului de an în Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Update 21:55: Gooool Estoril! Cassiano a deschis scorul dintr-un penalty acordat cu VAR.

Update 21:45: A început finala Cupei Ligii Portugaliei.

Echipele de start

  • Braga (4-2-3-1): Matheus – Gomez, Fonte, Oliveira, Borja – Moutinho, Vitor Carvalho – Djalo, Martinez, Horta – Ruiz
  • Estoril (3-4-3): Figueira – Alvara, Vital, Mangala – Pina, Fernandes, Koindredi, Araujo – Guitane, Cassiano, Marques

Cea de-a 17-a ediție a Cupei Ligii Portugaliei poate fi câștigată, în premieră, de Estoril. Jucătorii acestei formații au reușit o performanță notabilă încă din faza grupelor, atunci când au eliminat-o pe câștigătoarea trofeului din sezonul trecut, FC Porto. Braga a mai câștigat competiția de două ori, în 2013 și 2020

Înainte de această partidă, în ceea ce privește situația din campionatul intern, Braga se află pe poziția a 4-a, cu 36 de puncte după 18 partide jucate. De cealaltă parte, Estoril se bate pentru salvarea de la retrogradare și este, în momentul de față, pe locul 15, ultimul care garantează salvarea directă, cu 17 puncte în 18 meciuri.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc la începutul lunii decembrie a anului trecut. La momentul respectiv, cei de la Braga s-au impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

Estoril a câștigat ultimul meci în fața celor de la Braga în anul 2015. Se întâmpla într-o partidă din Liga Portugal, care era pierdută de prezenta ocupantă a locului 4 cu scorul de 0-1.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și