Închide meniul
Video

Geny Catamo a marcat un gol de senzație în Arouca – Sporting 0-3! Un adversar a izbucnit în plâns, după reușita din prelungiri

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 martie 2024, 22:12

Geny Catamo a marcat un gol de senzație în Arouca - Sporting 0-3

Geny Catamo / Profimedia

Geny Catamo a marcat un gol de senzație în Sporting – Arouca 3-0! Jucătorul din Mozambic s-a distrat cu apărarea adversă și a finalizat cu un șut de excepție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Arouca și Sporting a contat pentru etapa cu numărul 25 a sezonului de Liga Portugal. Duelul dintre cele două formații a fost LIVE în AntenaPLAY, ca și toate meciurile din campionatul lusitan.

Geny Catamo a marcat un gol de senzație în Arouca – Sporting 0-3

În minutul 90+1 al duelului dintre Arouca și Sporting, Geny a pornit într-o cursă excelentă și a surprins defensiva adversă. Jucătorul din Mozambic a driblat doi adversari și a trimis un „trasor” direct în poarta gazdelor.

După reușita acestuia, scorul a fost de 2-0 pentru Sporting, iar un jucător al celor de la Arouca nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. Acesta a fost surprins de camere în timp ce plângea, pe banca de rezerve.

După rezultatul înregistrat în etapa cu numărul 25, Sporting este pe primul loc în campionat, cu 62 de puncte și cu un meci în minus față de principalele contracandiate la titlu. De cealaltă parte, Arouca se află pe poziția a 7-a, cu 34 de puncte după 25 de meciuri jucate.

Reclamă

Gol cum rar vezi pe terenul de fotbal, LIVE în AntenaPLAY! A fost nevoie de mai multe minute ca reuşita să fie validată cu VAR

Gol cum rar vezi pe terenul de fotbal, LIVE în AntenaPLAY! Joao Mendes a înscris în minutul 8, în meciul Estoril – Guimaraes.

Mendes a şutat violent spre poartă, iar balonul trimis de el l-a lovit în cap pe un adversar. Devierea a modificat serios traiectoria mingii, nelăsându-i nicio şansă portarului lui Estoril să respingă balonul. A fost nevoie de 3 minute ca reuşita să fie validată cu VAR.

Estoril – Guimaraes a fost LIVE în AntenaPLAY. Guimaraes a marcat două goluri în 22 de minute. Mendes a deschis scorul în minutul 8, cu acea reuşită rară.

Reclamă 4 / 0/3

Jota a majorat avantajul oaspeţilor în minutul 22. Portughezul a marcat un eurogol, după o greşeală a unui adversar.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.
RECLAMĂ

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și