Închide meniul
Video

Gol cum rar vezi pe terenul de fotbal, LIVE în AntenaPLAY! A fost nevoie de mai multe minute ca reuşita să fie validată cu VAR

Bogdan Stănescu Publicat: 2 martie 2024, 20:37

Reclamă

Gol cum rar vezi pe terenul de fotbal, LIVE în AntenaPLAY!

Joao Mendes se bucură după golul rar marcat / captura AntenaPLAY

Gol cum rar vezi pe terenul de fotbal, LIVE în AntenaPLAY! Joao Mendes a înscris în minutul 8, în meciul Estoril – Guimaraes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mendes a şutat violent spre poartă, iar balonul trimis de el l-a lovit în cap pe un adversar. Devierea a modificat serios traiectoria mingii, nelăsându-i nicio şansă portarului lui Estoril să respingă balonul. A fost nevoie de 3 minute ca reuşita să fie validată cu VAR.

Gol cum rar vezi pe terenul de fotbal, LIVE în AntenaPLAY! A fost nevoie de mai multe minute ca reuşita să fie validată cu VAR

Estoril – Guimaraes e LIVE în AntenaPLAY. Guimaraes a marcat două goluri în 22 de minute. Mendes a deschis scorul în minutul 8, cu acea reuşită rară.

Jota a majorat avantajul oaspeţilor în minutul 22. Portughezul a marcat un eurogol, după o greşeală a unui adversar.

Guimaraes se află pe locul 5 în Liga Portugal. De partea cealaltă, Estoril luptă pentru a se salva de la retrogradare. În acest moment, Estoril se află pe loc de baraj. Estoril e pe 16, cu 22 de puncte.

Reclamă

Pe 17 e Chaves, care are 18 puncte, iar lanterna clasamentului din Liga Portugal e Vizela, cu 17 puncte.

Chaves – Arouca 1-5 a fost în AntenaPLAY

Chaves – Arouca 1-5 a fost ieri în AntenaPLAY. Runda de la finalul acestei săptămâni propune mai multe meciuri interesante, iar capul de afiş este derby-ul de duminică dintre FC Porto şi Benfica. Primul meci al etapei a avut loc vineri seară, între Chaves şi Arouca. Liga Portugal se vede LIVE în AntenaPLAY.

Capul de afiş al etapei este reprezentat de duelul dintre FC Porto, ocupanta locului 3, şi Benfica, liderul din Portugalia. Formaţia din Lisabona are un avans de două puncte faţă de Sporting, echipa de pe locul 2, dar echipa lui Ruben Amorim are un meci mai puţin disputat.

Reclamă 4 / 0/3

FC Porto a pierdut contactul cu cele două echipe din fruntea clasamentului, fiind pe locul 3, la 9 puncte în spatele lui Benfica. O victorie a celor de la FC Porto ar putea reaprinde speranţele în lupta la titlu.

În meciul tur, care s-a disputat la finalul lunii septembrie, s-a impus Benfica, scor 1-0. Tot în acest sezon, în Supercupa Portugaliei, Benfica a ieşit învingătoare în duelul cu FC Porto, scor 2-0.

Programul etapei a 24-a din Liga Portugal

Vineri, 1 martie

  • Chaves – Arouca 1-5

Sâmbătă, 2 martie

  • Moreirense – Rio Ave 0-0
  • Estoril – Guimaraes (20:00)
  • Braga – Estrela (22:30)

Duminică, 3 martie

  • Casa Pia – Gil Vicente (17:30)
  • Portimonense – Vizela (17:30)
  • Sporting – Farense (20:00)
  • FC Porto – Benfica (22:15)

Luni, 4 martie

  • Famalicao – Boavista (22:15)

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris. Echipele de start 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și