Închide meniul
VIDEO

Gol senzațional marcat în Vizela – Portimonense 2-3. Spectacol total în Liga Portugal

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2023, 22:25

Reclamă
Gol senzațional marcat în Vizela – Portimonense 2-3. Spectacol total în Liga Portugal

Gol senzațional marcat în Vizela - Portimonense 2-3

Șutul lui Carlinhos, din Vizela - Portimonense / Captură AntenaPLAY

Gol senzațional marcat în Vizela – Portimonense 2-3.  Un jucător al oaspeților a reușit o execuție de zile mari în partida câștigată de către echipa pregătită de Paulo Sergio.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portimonense a câștigat meciul cu Vizela după ce gazdele au revenit de la scorul de 2-0. Meciul a contat pentru etapa a 7-a a noului sezon din Liga Portugal și a fost live în AntenaPLAY.

Gol senzațional marcat în Vizela – Portimonense 2-3. Carlinhos a adus cele 3 puncte echipei sale

În minutul 87 al duelului dintre Vizela și Portimonense, Carlinhos a marcat un gol de zile mari pentru oaspeți. La scorul de 2-2, mijlocașul brazilian a trimis un șut puternic, din afara careului, care s-a oprit direct în plasa porții apărate de Fabijan Buntic.

Tot în cadrul acestui duel, Carlinhos a mai marcat odată, în prima repriză a meciului. Atunci a transformat o lovitură de la 11 metri, obținută după un henț în careul lui Vizela. Celelalte goluri ale meciului au fost marcate de Carillo (pentru Portimonense) și  Essende (pentru Vizela). De asemenea, gazdele au profitat și de un autogol, din partea lui Relvas.
După acest meci, gazdele sunt pe poziția a 15-a în clasamentul din Liga Portugal, cu doar 5 puncte obținute după primele 7 etape ale noului sezon. De cealaltă parte, Portimonense ocupă, cel puțin temporar, locul al 9-lea, cu 8 puncte în tot atâtea meciuri jucate.

Încăierare generală la Boavista – Famalicao 2-2. De la ce a pornit conflictul

În minutul 68 al duelului dintre Boavista și Famalicao, Agra a dus echipa gazdă în avantaj, cu o execuție frumoasă. Balonul nu a putut fi respins de către portarul celor de la Famalicao, iar, după acest gol, formația la care este legitimat mijlocașul portughez a întors scorul partidei.

Totuși, după reușita, acesta s-a bucurat în fața rezervelor de la echipa la care este legitimat Alex Dobre. La scut timp, marcatorul golului a început să se certe cu un fotbalist de la Famalicao, iar jucătorii ambelor echipe s-au încăierat la marginea terenului.

Reclamă

După acest conflict, centralul partidei a acordat două cartonașe roșii: unul a fost încasat de Cadiz, marcatorul golului oaspeților și de Chiquinho, care se afla în afara terenului la momentul respectiv.

Astfel, duelul dintre cele două echipe a văzut 3 cartonașe roșii, după ce și Morais, de la Boavista, a fost eliminat în minutul 79 pentru cumul de cartonașe galbene.

După acest meci,  revelația sezonului Boavista se află pe locul al 3-lea în Liga Portugal, cu 16 puncte în 7 meciuri. De cealaltă parte, Famalicao este pe locul 6, cu 11 puncte în tot atâtea meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:55 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și