Închide meniul

Liga Portugal, în AntenaPLAY! Gil Vicente – Benfica 2-3. Spectacol total. Farense a înscris 4 goluri în 13 minute

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2023, 23:50 / Actualizat: 5 februarie 2024, 17:18

Reclamă
Liga Portugal, în AntenaPLAY! Gil Vicente – Benfica 2-3. Spectacol total. Farense a înscris 4 goluri în 13 minute

Di Maria a deschis scorul în meciul Gil Vicente - Benfica

Angel Di Maria s-a bucurat după un gol / Profimediaimages

Toate meciurile din Liga Portugal sunt LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Benfica 2-3 este derby-ul serii. Angel Di Maria a deschis rapid scorul. Starul campioanei Portugaliei a marcat, din penalty, în minutul 19. Rafa Silva a dublat după pauză (53) avantajul „vulturilor”, dar finalul a fost încins. Totul după ce Chabrol a înscris (74) şi a readus speranţa în tabăra gazdelor. Musa făcut 3-1 în prelungiri, dar a mai fost timp de un gol. Dominguez a înscris din lovitură liberă, dar Gil Vicente a cedat cu 2-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai spectaculos meci al etapei a fost Farense – Chaves, scor 5-0. Gazdele au reuşit să înscrie patru goluri în decurs de 13 minute! Portarul ultimei clasate din Portugalia a fost învins din toate poziţiile. Într-o altă partidă de sâmbătă, Arouca şi Portimonense au remizat, scor 1-1.

MECIURILE DIN LIGA PORTUGAL POT FI VĂZUTE AICI, ÎN ANTENAPLAY!

Gil Vicente – Benfica 2-3

Min. 90+9: Final de meci!

Min. 90+8: Gil Vicente – Benfica 2-3! Dominguez a înscris din lovitură liberă. A trimis mingea prin zid şi a marcat spectaculos.

Reclamă

Min. 90+4: Gil Vicente – Benfica 1-3! Musa a spulberat emoţiile campionilor. A marcat şi nu se mai pune problema câştigătoarei.

Min. 74: Gil Vicente – Benfica 1-2! Abia introdus pe teren, Chabrol a redus din diferenţă. A marcat cu un şut plasat, după o eroare a defensivei adverse.

Min. 53: Gil Vicente – Benfica 0-2! Gol superb marcat de jucătorii campioanei. Rafa Silva a finalizat o fază iniţiată din apropierea propriului careu!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 22: Ocazie uriaşă pentru Benfica! Di Maria a executat perfect o lovitură liberă, mingea a ajuns la Cabral, dar atacantul  oaspeţilor nu a putut puncta din apropiere. Portarul lui Gil Vicente a intervenit salvator.

Min. 19: Gil Vicente – Benfica 0-1! Angel Di Maria a marcat din penalty. Şut impecabil al starului campioanei en-titre!

Min. 17: Penalty pentru Benfica! Marlon l-a faultat pe Joao Mario chiar pe linia careului, iar arbitrul nu a stat pe gânduri şi a arătat punctul cu var!

Min. 1: A început meciul serii din Portugalia!

Update: Au apărut echipele de start la Gil Vicente – Benfica.

Gil Vicente: Andrew – Zé Carlos, Gabriel, Rúben Fernandes, Leonardo Buta – Tiba, Gnabe – Dominguez, Fujimoto, Marlon – Baturine

Benfica: Samuel – Bah, A. Silva, Otamendi, Aursnes – Florentino, Kocku – Di María, Rafa Silva, J. Mario – Arthur Cabral

Reclamă

Campioana en-titre, Benfica, nu a avut startul de sezon la care visa. A pierdut la debut, cu Boavista, dar pare să îşi fi revenit. Săptămâna trecută a învins-o pe Estrela, scor 2-0. Acum, pe „vulturi” îi aşteaptă o nouă deplasare dificilă.

Gil Vicente a dat recital în singurul meci de pe teren propriu din această ediţie din Liga Sagres. A fost festival de goluri şi a obţinut o victorie categorică, cu 5-0!

Benfica are jucători de top în ofensivă. Angel Di Maria şi Rafa Silva promit să facă un meci mare!

Farense – Chaves 5-0

Min. 90: Final de meci. Farense a învins-o cu 5-0 pe Chaves!

Min. 49: Farense – Chaves 5-0! Mattheus a înscris din pasa lui Costa.

Min. 23: Farense – Chaves 4-0! Incredibil. A marcat şi Isidoro. Jucătorii din defensiva lui Chaves sunt făcuţi K.O. la fiecare fază de atac a gazdelor!

Min. 20: Farense – Chaves 3-0! Belloumi a mărit proporţiile scorului.

Min. 18: Farense – Chaves 2-0! Claudio Falcao a primit o centrare perfectă şi a trimis mingea în poartă, din apropiere.

Min. 10: Farense – Chaves 1-0! Muscat a deschis scorul în duelul cu Chaves! Mijlocaşul a punctat cu un şut din faţa porţii, după o centrare a lui Belloumi.

Min. 1: Începe meciul dintre Farense şi Chaves.

Un „derby” al suferinţei va avea loc Estadio de Sao Luis. Farense şi Chaves sunt fără victorie în primele două etape şi încearcă să „spargă gheaţa” în această rundă. Ultimele trei meciuri directe ale lor s-au terminat cu acelaşi rezultat, 2-1.

Farense vine după eşecurile cu Casa Pia şi FC Porto. Pe Dragao a fost la un pas să smulgă un punct, dar planurile i-au fost date peste cap în prelungiri. Ivan Marcano a fost eroul „dragonilor” cu un go, marcat în minutul 90+10.

Şi Chaves a sperat că o poate încurca pe Braga. Hector Hernandez a reuşit o „dublă” şi şi-a ajutat echipa să conducă cu 2-1. Echipa antrenată de Jose Gomes a cedat pe final şi este în căutarea primelor puncte stagionale.

Arouca – Portimonense 1-1

Final! Arouca – Portimonense 1-1! Oaspeţii au obţinut primul punct din acest sezon de Liga Portugal.

Min. 84: Arouca – Portimonense 1-1! Sylla a reuşit să egaleze, cu un şut din voleu, din faţa porţii celor de la Portimonense. Golul a fost validat cu ajutorul arbitrajului video.

Min. 5: Arouca – Portimonese 0-1! Varela a reuşit să deschidă scorul cu un şut pe jos, din interiorul careului, după ce a drbilat mai mulţi fundaşi ai celor de la Arouca.

Min. 1: Începe meciul dintre Arouca şi Portimonense!

Arouca a avut un start în forţă de campionat şi este neînvinsă în primele două dispute. Jucătorii lui Daniel Ramos au câştigat „thriller”-ul cu Estoril Praia, scor 4-3. A fost show şi în deplasarea cu Vizela, în care a Arouca a condus cu 2-1, dar a fost egalată în minutul 88.

Gazdele sunt mari favorite acum, când întâlnesc ultima clasată. Defensiva lui Portimonense s-a întrecut în erori şi a încasat deja 9 goluri. Trupa lui Paulo Sergio a cedat cu Gil Vicente (0-5) şi Boavista (1-4).

Bineînţeles, suntem foarte dezamăgiţi de rezultatele pe care le-am înregistrat, dar sunt multe explicaţii de oferit. Totuşi, trebuie să ne revenim rapid. Sperăm să devenim mult mai competitivi”, a spus antrenorul lui Portimonense la conferinţa de presă.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 21:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:19 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! El e eroul „câinilor” în turul barajului de pe Arena Naţională 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” Vezi toate știrile
Citește și