Închide meniul
VIDEO

Pepe, autogol de curtea școlii în Porto – Vizela! A uluit pe toată lumea cu o gafă colosală

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 martie 2024, 23:17

Pepe, autogol de curtea școlii în Porto – Vizela! A uluit pe toată lumea cu o gafă colosală

Pepe, autogol de curtea școlii în Porto - Vizela

Colaj cu autogolul lui Pepe / AntenaPLAY

Pepe a „reușit” un autogol de curtea școlii în Porto – Vizela! Veteranul din apărarea gazdelor a comis o greșeală imensă în prima repriză a partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida cu Vizela se anunța una simplă pentru Porto, având în vedere faptul că oaspeții ocupau poziția a 17-a în clasament, din 18 echipe, înainte de startul partidei.

Pepe, autogol de curtea școlii în Porto – Vizela

Totuși, gazdele au încasat un gol într-un moment în care se așteptau cel mai puțin, din cauza unei greșeli a căpitanului Pepe, care s-a văzut LIVE în AntenaPLAY.

În minutul 17 al partidei, jucătorii de la Vizela au scăpat pe un contra atac, care s-a încheiat cu o centrare în careu, într-o zonă în care se afla doar Pepe.

Căpitanul echipei a dorit să îi paseze mingea portarului, dar a lovit balonul prost iar acesta s-a oprit fix în plasa porții. Goalkeeper-ului de la Porto nu i-a venit să creadă că fundașul a trimis balonul în plasă și a rămas blocat pentru câteva secunde.

Reclamă
Echipa de start a celor de la FC Porto, pentru duelul cu Vizela:
Costa – Wendell, Otavio, Pepe, Joao Mario – Nico, Varela – Galeno, Pepe, Conceicao – Evanlson.
Rezerve: Baro, Cardoso, Claudio Ramos, Danny Namaso, Estuaquio, Grujic, Jaime, Martinez, Sanchez.

Galeno, noul star al lui FC Porto, convocare surpriză în naţionala Braziliei

Galeno, atacantul echipei FC Porto, este unul dintre cei trei jucători convocaţi în premieră la naţionala Braziliei în vederea meciurilor amicale cu Anglia şi Spania, a anunţat Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF), citată de agenţia Xinhua.

În vârstă de 26 de ani, Galeno a marcat 13 goluri şi a oferit 11 pase decisive în toate competiţiile pentru formaţia portugheză în acest sezon.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă 4 / 0/3

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și