Închide meniul

Arouca – Moreirense 0-1, în AntenaPLAY. Etapa a noua din Liga Portugal a început cu un duel foarte disputat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2023, 0:14

Arouca – Moreirense 0-1, în AntenaPLAY. Etapa a noua din Liga Portugal a început cu un duel foarte disputat

Arouca - Moreirense, 22:15, LIVE VIDEO

Moreirense se bucură după un gol / Profimedia Images

Arouca – Moreirense 0-1. Primul meci al etapei a noua a fost transmis live în AntenaPLAY. Derby-ul rundei va fi Boavista – Sporting, meci care se va vedea, de asemenea, luni, de la 22:15, în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arouca – Moreirense a fost un meci foarte disputat. Arouca avea nevoie disperată de puncte, fiind pe locul 16. De partea cealaltă, Moreirense se afla pe locul 8. Oaspeţii au câştigat, chiar dacă în ultimele minute au jucat în 10.

Arouca – Moreirense 0-1 LIVE VIDEO

Min. 90+7: Final de meci! Moreirense a învins-o la limită, cu 1-0, în deplasare pe Arouca

Min. 89: Roşu pentru Moreirense! Jeremy Antonisse şi-a lăsat echipa în 10 oameni

Min 40: Arouca – Moreirense 0-1! Marcelo a înscris înainte de pauză, cu o lovitură de cap! De Arruabarrena, portarul gazdelor, nu a reușit să respingă balonul.

Reclamă

Min. 1: A început partida!

Echipele de start

Arouca: De Arruabarrena – Esgaio, Fernandes, Montero, Weverson – Kouassi – Gonzalez, Sylla, Simao, Trezza, Mujica

Moreirense: Kewin – Fabiano, Maracas, Marcelo, Amador – Franco, Ofori – Madson, Alan, Kodisang – Andre Luis

Reclamă 4 / 0/3

Benfica se va duela cu Casa Pia, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Da Luz. Benfica este pe locul secund în Liga Portugal, cu 21 de puncte, cu unul mai puțin decât rivala de la Porto.

Tot sâmbătă se va disputa și duelul dintre Gil Vicente și Braga, echipa care s-a duelat cu Real Madrid la mijlocul săptămânii, în Champions League. Partida va avea loc de la ora 22:30, LIVE, în AntenaPLAY.

Ziua de duminică aduce alte trei dueluri interesante. Rio Ave și Farense se vor întâlni de la ora 17:30, Estrela și Famalicao, trupa românului Alexandru Dobre, vor juca de la ora 20:00, în timp ce ziua se va închide cu partida dintre Vizela și Porto.

Programul etapei a noua din Liga Portugal:

Vineri:

  • Arouca – Moreirense, 22:15

Sâmbătă:

  • Portimonense – Estoril, 17:30
  • Benfica – Casa Pia, 20:00
  • Gil Vicente – Braga, 22:30

Duminică:

Reclamă

Luni:

Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A

Liga Portugal este peste Premier League, La Liga și Serie A! Competiția lusitană stă mult mai bine la capitolul goluri marcate, pe meci, decât cele mai importante campionate ale „Bătrânului Continent”.

De la startul noului sezon competițional, formațiile din Bundesliga, primul eșalon al fotbalului din Germania, au marcat nu mai puțin de 222 de goluri în totalul de 63 de partide disputate. Astfel, media de goluri pe meci a germanilor este de 3,52.

Pe locul al 2-lea se află campionatul din Elveția, cu 184 de goluri în 58 de meciuri disputate. Media de goluri pe meci a echipelor din „Țara Cantoanelor” este de 3,17.

Locul al 3-lea este ocupat de campionatul din Olanda, cu 221 de goluri în 70 de meciuri, în timp ce pe poziția a 4-a este Liga Portugal, cu 219 goluri în 72 de meciuri și cu o medie de 3,04 goluri per meci.

Astfel, campionatul lusitan este, în cadrul topului respectiv, peste Premier League (240 goluri, 80 meciuri, medie de 3,00), La Liga (259 goluri, 89 meciuri, medie de 2,91), Ligue 1 (200 goluri, 71 meciuri, medie de 2,82) și Serie A (209 goluri, 80 meciuri și medie de 2,61).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și