Închide meniul

Programul etapei a treia din Liga Portugal! Toate meciurile se vor vedea în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2023, 15:36

Programul etapei a treia din Liga Portugal! Toate meciurile se vor vedea în AntenaPLAY

Programul etapei a treia din Liga Portugal

Ivan Marcano, în timpul unui meci la Porto/ Profimedia

Se ştie programul etapei a treia din Liga Portugal. Toate meciurile vor fi transmie în AntenaPLAY, şi vor fi de asemenea şi în format live video, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Etapa a doua a adus meciuri extrem de spectaculoase. Benfica a învins-o pe Estrela cu două goluri marcate pe final de meci, în timp ce Porto s-a impus la limită în duelul cu Farense graţie unui gol marcat în minutul 90+10.

Programul etapei a treia din Liga Portugal

Etapa a treia din Liga Portugal se deschide cu duelul dintre Estrela şi Estoril. Gazdele caută prima victorie din acest sezon, în timp ce oaspeţii încearcă să o obţină pe cea de-a doua consecutiv.

Ulterior, sâmbătă va intra în scenă şi Benfica, care se va duela cu Gil Vicente în deplasare, de la ora 22:30. Tot sâmbătă vor avea loc şi duelurile Arouca – Portimonense şi Farense – Chaves.

Duminică, Sporting va primi vizita celor de la Famalicao, echipă la care evoluează internaţionalul român Alexandru Dobre. Mijlocaşul a fost titular în primele două runde din noul sezon de Liga Portugal.

Reclamă

Etapa a treia din Liga Portugal se va închide cu meciul dintre Rio Ave şi Porto. Vicecampioana Portugaliei ţinteşte a treia victorie din acest sezon de Liga Portugal.

Programul etapei a treia din Liga Portugal:

Vineri:

Reclamă 4 / 0/3
  • Estrela – Estoril, 22:15

Sâmbătă:

  • Arouca – Portimonense, 17:30
  • Farense – Chaves, 20:00
  • Gil Vicente – Benfica, 22:30

Duminică:

  • Boavista – Casa Pia, 17:30
  • Guimaraes – Vizela, 20:00
  • Sporting – Famalicao, 22:30

Luni:

  • Rio Ave – Porto, 22:15

Marcano, reacţie după ce a adus victoria lui Porto în minutul 90+10

Marcano a reacţionat imediat după ce a adus victoria lui Porto în minutul 90+10 şi a scris istorie. FC Porto a obţinut o victorie la limită în primul meci de pe teren propriu al sezonului, cu Farense, scor 2-1, partidă care a fost în direct în AntenaPLAY.

Fundaşul spaniol a devenit şi apărătorul cu cele mai multe goluri marcate din istoria lui Porto, dar a declarat că nu se gândeşte prea mult la acest aspect. În cele 250 de partide, Marcano a înscris 29 de goluri şi a oferit 5 pase de gol.

„A fost un meci dificil, puteam înscrie mai devreme, pentru că am avut multe oportunităţi. Nu am fost suficient de norocoşi să înscriem mai devreme, dar am avut încredere, am crezut în noi şi am marcat golul victoriei.

Toţi jucătorii s-au mişcat bine, am jucat bine între linii. Am avut un moment mai slab la finalul primei reprize şi ei au marcat, dar în repriza a doua ne-am creat multe ocazii de gol şi am reuşit în cele din urmă să marcăm.

Reclamă

Nu îmi pasă prea mult de reuşitele individuale, dar sunt mândru să reprezint acest club şi să continuăm împreună pentru a ne îndeplini obiectivele”, a declarat Ivan Marcano, potrivit abola.pt.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și