Închide meniul
Video

Viktor Gyokeres l-a ridiculizat pe Pepe în Sporting – FC Porto! Gol superb, în AntenaPLAY, al „perlei” de 100 de milioane de euro

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2023, 23:29

Viktor Gyokeres l-a ridiculizat pe Pepe în Sporting - FC Porto

Viktor Gyokeres şi Pepe / Profimediaimages

Viktor Gyokeres l-a ridiculizat pe Pepe în derby-ul Sporting – FC Porto, din etapa a 14-a din Liga Portugal. În direct în AntenaPLAY, atacantul suedez în vârstă de 25 de ani a dovedit din nou că este într-o formă de zile mari. A ridicat în picioare fanii de pe Jose Alvalade la capătul unei faze superbe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viktor Gyokeres a avut nevoie de 11 minute pentru a deschide scorul în confruntarea de cinci stele din campionatul Portugaliei, care avea ca miză clasarea pe primul loc. Fotbalistul pe care Chelsea este dispusă să achite 100 de milioane de euro a făcut o cursă de excepţie.

Viktor Gyokeres l-a ridiculizat pe Pepe în Sporting – FC Porto

Matheus Reis i-a oferit o pasă pe culoar lui Gyokeres, care a fost luat în marcaj de veteranul Pepe. Fostul jucător al lui Real Madrid a fost însă umilit de rivalul său. A fost întors pe toate părţile şi i-a permis noului star de la Sporting să şuteze la colţul scurt. L-a surprins şi pe Diogo Costa, care nu a reuşit să intervină şi să evite golul.

Gyokeres a ajuns astfel la cel de-al 10-lea gol stagional în numai 13 meciuri jucate în tricoul alb-verde. A fost urmărit, în tribună, de mai mulţi scouteri ai granzilor din Premier League.

De altfel, suedezul reuşise chiar „dubla” până la pauză. A trimis mingea în poartă după un alt contraatac, dar arbitrul a decis să nu valideze golul.

Reclamă

Directorul sportiv al lui Sporting, Amorim, a şi vorbit înaintea derby-ului despre singurul mod în care Gyokeres poate pleca în această iarnă.

Poate fi transferat numai dacă va fi plătită, în ianuarie, clauza de reziliere. În caz contrar va rămâne aici„, a spus acesta, citat de Fabrizio Romano. 100 de milioane de euro este clauza de reziliere!

Reclamă 4 / 0/3

Sporting poate da astfel un nou „tun” pe piaţa transferurilor. În luna iulie l-a adus pe atacantul suedez de la Coventry, în schimbul a 20 de milioane de euro.

Gyokeres reuşise să facă spectacol în ultimele două sezoane de Championship. A marcat 17 goluri în 2021-2022 şi 21 de goluri în 2022-2023.

Viktor Gyokeres este pe locul secund în topul celor mai buni marcatori din Liga Portugal, competiţie care poate fi urmărită în direct în AntenaPLAY. Numai Simon Banza, de la Braga, a reuşit să îl depăşească. Congolezul a punctat de 13 ori!

Imagini fabuloase la Sporting – FC Porto

Imagini fabuloase la Sporting – FC Porto. Fanii „leilor” au creat o atmosferă colosală în tribune, chiar înainte de startul derby-ul care este LIVE în AntenaPLAY.

Aproape 50 de mii de fani au făcut spectacol în tribunele stadionului Jose Alvalade. Fanii au afişat o scenografie impresionantă şi au aprins torţe în tribune.

Atomsoferă de mare derby la Sporting – FC Porto. Atmosfera în tribune a fost una incendiară la meciul în care miza principală este primul loc în Liga Portugal. În momentul în care echipele pe teren, ultraşii de la Sporting au declanşat iadul în tribune. Au cântat imnul clubului şi au afişat o scenagrafie impresionantă pe tot stadionul.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și