Închide meniul
VIDEO

Sergio Conceicao şi-a lăudat jucătorii, după Benfica – FC Porto 1-0. Cum a comentat arbitajul

Alex Masgras Publicat: 30 septembrie 2023, 8:41

Reclamă
Sergio Conceicao şi-a lăudat jucătorii, după Benfica – FC Porto 1-0. Cum a comentat arbitajul

Sergio Conceicao şi-a lăudat jucătorii, după Benfica - FC Porto 1-0

Sergio Conceicao. în timpul meciului Benfica - FC Porto / Profimedia

Sergio Conceicao şi-a lăudat jucătorii, după Benfica – FC Porto 1-0. Echipa pregătită de Conceicao a suferit prima înfrângere din acest sezon şi a fost depăşită de Benfica în clasamentul din Liga Portugal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Benfica şi FC Porto a putut fi urmărită LIVE în AntenaPLAY. Unicul gol al partidei a fost marcat de Angel Di Maria în minutul 68.

Sergio Conceicao şi-a lăudat jucătorii, după Benfica – FC Porto 1-0

La finalul partidei cu Benfica, Sergio Conceicao şi-a lăudat jucătorii pentru prestaţia din derby, fiind încântat de prestaţia lor, chiar şi după eliminarea lui Cardoso din minutul 19. Antrenorul lui FC Porto a recunoscut că din repriza secundă a apărut oboseala, lucru care era de aşteptat, în condiţiile în care FC Porto a jucat în inferioritate numerică mai bine de o oră:

„În ceea ce priveşte meciul, cred că am început foarte bine. Strategic am pregătit meciul aşa cum am jucat în primele minute, Benfica nu a putut să ne pună probleme. Am rămas în 10 oameni şi tot am avut mai multe ocazii decât ei înainte de pauză.

În a doua repriză a apărut oboseala şi e ceva complet normal, de înţeles. Am făcut o treabă foarte bună în ceea ce priveşte spiritul echipei, limitând pe cât am putut atuurile unei echipe care este campioană”, a declarat Sergio Conceicao, potrivit desporto.sapo.pt.

Reclamă

Sergio Conceicao nu a ratat ocazia de a comenta arbitrajul, la finalul partidei cu Benfica. Antrenorul a venit cu câteva exemple, făcând referire şi la meciul din sezonul trecut de pe Dragao:

„Când sunt aceleaşi criterii, există greşeli şi e normal. Eu fac greşeli, jucătorii mei fac greşeli, adversarii la fel. Anul trecut, pe Dragao, Eustaquio a fost eliminat. Fabio Cardoso a atins mingea şi după a atins jucătorul. Aş înţelege penalty-ul lui Trubin, dintr-o singură mişcare sare, atinge mingea şi apoi îl atinge pe Taremi”, a mai declarat Conceicao.

BENFICA – PORTO 1-0

Benfica – FC Porto 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Marele derby al Portugaliei a fost decis de campionul mondial Angel Di Maria. Acesta a marcat singurul gol al meciului în minutul 68.

Reclamă 4 / 0/3

Angel Di Maria a ajuns la 5 goluri marcate în acest sezon pentru Benfica. Cu Porto, acesta a marcat cu un şut deviat din interiorul careului. Benfica a jucat cu un om în plus încă din minutul 19. Atunci, Cardoso a fost eliminat pentru un fault din postură de ultimă apărător. Benfica a mai avut şi o bară. Benfica a trecut pe primul loc, cel puţin până la meciul celor de la Sporting Lisabona.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:38 Valentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” Vezi toate știrile
Citește și