Închide meniul

Sergio Conceicao ştie ce vrea de la jucătorii săi, în FC Porto – Benfica (duminică, 22:30, AntenaPLAY): „Altceva nu merită”

Alex Masgras Publicat: 2 martie 2024, 21:23

Reclamă
Sergio Conceicao ştie ce vrea de la jucătorii săi, în FC Porto – Benfica (duminică, 22:30, AntenaPLAY): „Altceva nu merită

Sergio Conceicao ştie ce vrea de la jucătorii săi, înainte de FC Porto - Benfica: "Altceva nu merită"

Sergio Conceicao, în timpul unui meci / Profimedia

Sergio Conceicao ştie ce vrea de la jucătorii săi, înainte de FC Porto – Benfica. Capul de afiş al etapei din Liga Portugal va avea loc duminică, de la ora 22:30, LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Porto a pierdut contactul cu Benfica şi Sporting, primele două echipe din Portugalia, dar echipa lui Sergio Conceicao va intra pe teren pentru a obţine victoria şi a încerca să reintre în lupta la titlu.

Sergio Conceicao ştie ce vrea de la jucătorii săi, înainte de FC Porto – Benfica

Chiar dacă este vorba despre un derby, Sergio Conceicao, antrenorul lui FC Porto, a vrut să ia presiunea de pe jucătorii săi şi a declarat că nu există meciuri de totul sau nimic, aşa cum pare pentru mulţi duelul de duminică seară din AntenaPLAY, în ceea ce priveşte lupta la titlul din Liga Portugal:

„Fiecare meci e diferit. Acesta este unul important pentru noi. Mai avem 11 meciuri de jucat şi ştim cât de importante sunt.

Dacă e un meci de totul sau nu nimic? Nu există meciuri de totul sau nimic. Următorul meci cu cu Benfica, deţinătoarea titlui. Nu e nimic diferit în pregătirea meciului. Studiem adversarul şi vom da totul pentru a juca foarte bine.

Reclamă

E necesar ca FC Porto să fie la cel mai bun nivel, să fie puternică, să înţeleagă ce trebuie să facă în meci. Să nu ne gândim la altceva, pentru că nu merită”, a declarat Sergio Conceicao, citat de ojogo.pt.

FC Porto se află pe locul 3, cu 49 de puncte, în timp ce Benfica este lider după 23 de etape, cu 58 de puncte. Pe locul 2 este Sporting, cu 56 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat faţă de Benfica şi FC Porto.

Benfica merge la Porto după două victorii la scor în ultimele două etape, 6-1 cu Vizela şi 4-0 cu Portimonense, în timp ce FC Porto a remizat pe terenul lui Gil Vicente etapa trecută, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Programul etapei cu numărul 24 din Liga Portugal

Vineri, 1 martie

  • Chaves – Arouca 1-5

Sâmbătă, 2 martie

  • Moreirense – Rio Ave 0-0
  • Estoril – Guimaraes (20:00)
  • Braga – Estrela (22:30)

Duminică, 3 martie

  • Casa Pia – Gil Vicente (17:30)
  • Portimonense – Vizela (17:30)
  • Sporting – Farense (20:00)
  • FC Porto – Benfica (22:15)

Luni, 4 martie

  • Famalicao – Boavista (22:15)

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și