Închide meniul

Sporting – Estrela 3-2 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Casa Pia – Vizela 0-1 și Rio Ave – Boavista 2-0, în Liga Portugal

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2023, 23:55 / Actualizat: 7 noiembrie 2023, 16:16

Sporting – Estrela 3-2 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Casa Pia – Vizela 0-1 și Rio Ave – Boavista 2-0, în Liga Portugal

Sporting - Estrela 3-2, a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Sporting a câştigat şi este din nou lider în Liga Portugal / Profimediaimages

Sporting – Estrela 3-2, a fost meciul serii din Liga Portugal şi a putut fi urmărit în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gruparea din Lisabona a condus cu 1-0 la pauză, graţie golului marcat de Braganca (33). Estrela a întors scorul în decurs de cinci minute, după ce Leo Jaba a înscris din penalty şi i-a oferit o pasă decisivă lui Kikas. Pe final, s-a remarcat Edwards. Englezul în vârstă de 24 de ani a marcat un gol extraordinar şi i-a oferit un assist perfect lui Paulinho.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sporting a câştigat cu 3-2. A rămas fără înfrângere în Liga Portugal şi a revenit pe primul loc. Echipa antrenată de Ruben Amorim are 9 victorii şi o remiză. Are cu trei puncte mai mult decât Benfica şi şase avans faţă de FC Porto.

Sporting – Estrela 3-2, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 90+8: Sporting – Estrela 3-2! Final de meci. Sporting a câştigat la limită şi este lider în Portugalia.

Min 79: Sporting – Estrela 3-2! Ce nebunie. Paulinho i-a dus pe „lei” în avantaj, cu o lovitură de cap. A primit o centrare perfectă de la Edwards.

Min 71: Sporting – Estrela 2-2! Gol fabulos marcat de Marcus Edwards. Mijlocaşul de 24 de ani a driblat toată defensiva adversă şi a finalizat acţiunea cu un şut imparabil!

Reclamă

Min 56: Sporting – Estrela 1-2! După ce a primit o centrare excelentă, Kikas a trimis balonul în poarta gazdelor din două atingeri!

Min. 50: Sporting – Estrela 1-1! Leo Jaba a transformat o lovitură de la 11 metri!

Min. 33: Sporting – Estrela 1-0! Braganca a marcat cu un șut puternic, din afara careului

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul

LIVE VIDEO Rio Ave – Boavista 2-0

Min. 47: Rio Ave – Boavista 2-0: Boateng a înscris după o fază în care coechipierii săi au profitat de o serie de erori în apărarea oaspeților!

Min. 37: Rio Ave – Boavista 1-0! Fabio Ronaldo a marcat, printr-o lovitură de cap!

Min. 1: A început partida.

LIVE VIDEO Casa Pia – Vizela 0-1

Min. 70: Casa Pia – Vizela 0-1! Alberto Soro a reuşit să deschidă scorul. Mingea a ajuns cu noroc la atacantul spaniol, care nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45: Final de primă repriză! Ocazii la ambele porţi!

Reclamă

Min. 1: A început partida!

Sporting a înregistrat cinci victorii în ultimele cinci etape din Liga Portugal. Trupa de pe Alvalade le-a învins pe rând pe Boavista, Arouca, Farense, Rio Ave şi Moreirense, iar în ultimul meci, din Cupa Ligii Portugaliei, Sporting a învins-o pe Farense cu scorul de 4-2, meciul fiin d transmis de asemenea în AntenaPLAY.

Estrela, de cealaltă parte, ocupă locul 9 în Liga Portugal, înregistrând două victorii în ultimele două meciuri.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și