Închide meniul

Kylian Mbappe, recital împotriva lui Ladislau Boloni! Ethan Mbappe a debutat chiar de ziua fratelui său la PSG

Alex Masgras Publicat: 21 decembrie 2023, 9:21

Reclamă
Kylian Mbappe, recital împotriva lui Ladislau Boloni! Ethan Mbappe a debutat chiar de ziua fratelui său la PSG

Kylian Mbappe, recital împotriva lui Ladislau Boloni

Kylian şi Ethan Mbappe, după PSG - Metz / Profimedia

Kylian Mbappe, recital împotriva lui Ladislau Boloni! Starul francez a împlinit 25 de ani şi a sărbătorit ziua de naştere pe Parc des Princes alături de PSG, în victoria cu 3-1 în faţa echipei pregătite de Ladislau Boloni, Metz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a realizat o dublă, dar nu a fost singurul motiv de sărbătoare al serii. Ethan Mbappe, fratele mai mic al superstarului francez, a debutat într-un meci oficial în tricoul parizienilor.

Kylian Mbappe, recital împotriva lui Ladislau Boloni!

Ajuns la 25 de ani, Kylian Mbappe a realizat o dublă împotriva echipei lui Ladislau Boloni. După o primă repriză fără goluri pe Parc des Princes, Vitinha a deschis scorul în minutul 49. În minutul 60, Mbappe a majorat diferenţa cu un şut superb.

Metz a încercat să revină în partidă cu golul lui Udol din minutul 72, dar Kylian Mbappe a ieşit din nou la rampă în minutul 83, atunci când a realizat dubla.

Seara s-a încheiat în mod perfect pentru familia Mbappe, deoarece Ethan, fratele mai mic al superstarului francez, a debutat într-un meci oficial al parizienilor la doar 16 ani, fiind introdus de Luis Enrique în prelungirile partidei.

Reclamă

La finalul partidei, Luis Enrique a declarat că este o coincidenţă faptul că Ethan a debutat de ziua fratelui său şi a anunţat că tânărul care va împlini 17 ani pe 29 decembrie va putea ajuta formaţia pariziană de multe ori în viitor:

„Iubesc de ceva timp modul în care se antrenează. Joacă la U19, dar este un jucător foarte interesant, cu multă personalitate. Poate juca pe mai multe poziţii. Putea să îşi facă debutul mult mai devreme, este o coincidenţă că a debutat de ziua fratelui său. Sunt fericit pentru că sunt sigur că poate juca multe meciuri pentru noi. Are un nume de familie cu prestigiu, care are greutate, dar el are multă valoare. E pregătit”, a declarat Luis Enrique, citat de canal-supporters.com.

PSG, lider în Ligue 1 la final de 2023! Parizienii pot începe 2024 cu un trofeu

PSG încheie anul pe primul loc în Ligue 1, cu 40 de puncte. După 17 etape disputate în acest sezon, echipa condusă de Luis Enrique are un avantaj de 5 puncte faţă de Nice, formaţia de pe locul secund.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, Metz, echipa condusă de Ladislau Boloni se află pe locul 14, cu 16 puncte, fiind la doar 2 puncte de primul loc retrogradabil. Pentru echipa antrenorului român, înfrângerea de pe Parc des Princes a fost a patra înfrângere la rând.

PSG poate începe anul 2024 cu un trofeu. Pe 3 ianuarie, echipa condusă de Luis Enrique va disputa pe Parc des Princes Supercupa Franţei împotriva celor de la Toulouse, câştigătoarea Cupei Franţei. După acest meci va urma deplasarea din cupă cu Revel, urmând ca în Ligue 1 să joace abia pe 14 ianuarie, pe terenul celor de la Lens.

Pentru Metz urmează două meciuri pe teren propriu la început de 2024. Primul meci va fi în Cupa Franţei, cu Clermont, după care Toulouse va veni la Metz în Ligue 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și