Închide meniul
EXCLUSIV

Denis Alibec, prima reacţie după ce a dat gol cu Elveţia: „Suntem o familie, ne bucurăm pentru România”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 noiembrie 2023, 0:11

Denis Alibec, prima reacţie după ce a dat gol cu Elveţia: „Suntem o familie, ne bucurăm pentru România

Denis Alibec a venit înfăşurat în tricolor la interviu după ce a dat gol cu Elveţia

Bucuria de după golul lui Denis Alibec / Profimediaimages

Denis Alibec, prima reacţie după ce a marcat singurul gol al partidei cu Elveţia, iar România a terminat pe primul loc grupa de calificare la EURO. România a avut un final de campanie fantastic, cu două victorii în ultimele două partide. România – Elveţia a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a învins Elveţia cu 1-0 şi a terminat grupa cu 22 de puncte, la 5 puncte în faţa elveţienilor. Mai mult, România şi-a asigurat locul în urna a doua la tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024.

Denis Alibec, prima reacţie după ce a dat gol cu Elveţia

„De la început am simţit că putem merge la EURO. Am zis că este şansa unei generaţii. Suntem o familie, ne bucurăm unul pentru celălalt, ne bucurăm pentru România. Speră să fiu la EURO şi să dau goluri. Putem să jucăm cu oricine, nu am preferinţe. Dedic golul familiei, au fost alături de mine în toată cariera mea. Să sperăm că o să colorăm Germnaia în galben şi să le dăm motive„, a spus Denis Alibec în exclusivitate la Antena 1.

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu după ce România a învins Elveţia şi a terminat grupa pe primul loc!

Edi Iordănescu a oferit prima reacţie, în direct pentru Antena 1, după ce România a învins Elveţia cu 1-0 şi a câştigat grupa I de calificare la EURO 2024. România – Elveţia 1-0 a fost LIVE EXCLU

După calificarea la EURO 2024, obţinută deja din meciul cu Israel, şi după victoria fantastică împotriva Elveţiei, din meciul de astăzi, Edi Iordănescu le-a transmis suporterilor „să fie mândri de aceşti băieţi”.

Reclamă

Sentimente fantastice, o bucurie fără margini şi un sentiment de mândrie pentru că antrenez nişte fotbalişti deosebiţi, cu un caracter deosebit.

(n.r: despre faptul că a făcut milioane de oameni fericiţi) A fost lucrul care ne-a motivat cel mai tare. Românii, lipsa performanţei şi generaţia asta, care e una deosebită şi care continuă să crească.

Cred că într-o toată ecuaţia asta am avut un singur merit, că am crezut în ei şi i-am făcut să înţeleagă cât pot să crească şi ce pot să realizeze împreună.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: mesajul pentru români) Să fie mândri de aceşti băieţi”, a declarat Edi Iordănescu, exclusiv pentru Antena 1 după România – Elveţia 1-0.

România a câştigat grupa I de calificare la EURO 2024, cu 22 de puncte. A doua clasată, Elveţia, a terminat grupa la 5 puncte în spatele României.

România a încheiat neînvinsă această grupă de calificare la EURO 2024, cu 6 victorii şi 4 rezultate de egalitate. La tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024, România se va afla în urna a 2-a.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și