Închide meniul

Florin Răducioiu vrea să se ducă la Londra, după ce Radu Drăguşin a fost „uitat” din nou pe bancă lui Tottenham: „Vedem ce spune”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2024, 20:48

Florin Răducioiu vrea să se ducă la Londra, după ce Radu Drăguşin a fost „uitat din nou pe bancă lui Tottenham: „Vedem ce spune

Florin Răducioiu vrea să se ducă la Londra, după ce Radu Drăguşin a fost "uitat" din nou pe bancă lui Tottenham

Florin Răducioiu şi Radu Drăguşin / Colaj Instagram

Florin Răducioiu vrea să se ducă la Londra, după ce Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată şi în meciul Tottenham – Crystal Palace, scor 3-1, din etapa a 27-a din Premier League. Fundaşul român, transferat de londonezi pentru 30 de milioane de euro, a fost „uitat” pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După transferul istoric de la Genoa, fundaşul în vârstă de 22 de ani a jucat numai 8 minute pentru Tottenham. Întrebat de ce nu Drăguşin nu l-a convins pe Ange Postecoglou că merită să fie titular, Răducioiu a avut o reacţie surprinzătoare.

Florin Răducioiu vrea să se ducă la Londra, după ce Radu Drăguşin a fost rezervă în Tottenham – Crystal Palace 3-1

E foarte greu pentru Radu. Eu am fost în Anglia şi din păcate am jucat puţin, pentru că nu a fost un campionat pentru calităţile mele, nu m-am regăsit, pur şi simplu a fost foarte complicat. Am eşuat, am şi declarat asta, am stat şase luni de zile.

În cazul lui Radu Drăguşin este total diferit. A ştiut foarte bine unde merge. Atenţie mare, pentru că aceşti doi jucători, în acest sistem pe care îl joacă antrenorul lui Tottenham, sunt doi jucători fantastici.

Astăzi, până şi Romero a dat gol. Este extraordinar jucător, un jucător aşa de puternic, aşa de rapid şi aşa de precis în pase. Nu va fi simplu pentru Radu Drăguşin, pentru că, repet, are în faţă doi jucători fantastici.

Reclamă

Nu ştiu ce se va întâmpla, dar e greu să cred că va juca. Putem foarte bine să trimitem un coleg de al nostru la o conferinţă de presă, dacă vreţi mă duc eu. Îl întreb pe antrenor, la următorul meci la Londra şi o să îl întreb:

‘Sunt Florin Răducioiu, nu ziarist, referitor la conaţionalul meu, pe care îl stimez foarte mult, când credeţi că poate juca jucătorul nostru, în perspectiva Campionatului European care ne aşteaptă?’ şi să vedem ce va spune.

Eu cred că ăsta este singurul răspuns pe care îl putem avea cât mai repede de la antrenor„, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Romero şi Micky van de Ven sunt titulari din centrul defensivei lui Tottenham. Londonezii au avut o revenire de senzaţie în meciul cu Crystal Palace. Condusă cu 1-0 până în minutul 77, Spurs a revenit prin golurile lui Werner (77), Romero (80) şi Son (88).

Radu Drăguşin a fost titular incontestabil al lui Edi Iordănescu în preliminariile pentru EURO 2024. A ajutat naţionala României să obţină calificarea la turneul final.

Cristi Chivu, mesaj după ce Radu Drăguşin n-a prins echipa la Tottenham

Cristi Chivu i-a transmis un mesaj clar lui Florin Manea, după ce Radu Drăguşin nu s-a impus încă în echipa lui Tottenham, club care a plătit pentru el 30 de milioane de euro cu tot cu bonusuri.

Chivu nu a prins din prima echipa lui Ajax, dar a ajuns apoi căpitanul lăncierilor, pe vremea când era coleg cu Zlatan Ibrahimovic, Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder sau Maxwell.

Nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi. Este normală situaţia. Vorbeam şi cu Cristi Chivu, care îmi spunea: «Florine, eu când am ajuns, am stat două luni la Ajax, n-am pătruns». Acum, sper că după înfrângere să primească şansele lui.

Nu puteau să spună că îi dau pe toţi la o parte că l-au transferat pe Drăguşin. Romero e campion mondial, van de Ven a jucat bine, îşi aşteaptă şi el rândul. Problema va fi, când va intra să joace, să o facă foarte bine, să nu mai iasă.

Poate şi eu m-aş fi aşteptat (n.r. să joace cu Wolves), dar nu e un campionat uşor. Câştigaseră meciurile până acum, era şi greu să schimbi, în ciuda faptului că au mai fost greşeli în apărare. Dar cred că după această înfrâgere, va primi şansele lui.

Reclamă

El se pregăteşte mai bine ca oricând, trage tare la antrenamente, e un băiat care se pregăteşte şi îşi aşteaptă rândul. Am vorbit cu el şi mi-a spus că ritmul este mult superior celui din Italia.

Pentru mine a fost normală această perioadă în care n-a jucat. Cred că vor urma şi meciuri întregi. Trebuie să te pregăteşti, el are 22 de ani, dar nu este un tip căruia să îi placă să stea pe banca de rezerve.

Va trage mult mai tare ca să prindă un meci de titular. Nu se mulţumeşte să scrie Tottenham pe el şi nu s-a dus să facă nişte duşuri pe acolo, cum zicea o celebră doamnă. Ei aşa îi plăcea, să facă duşuri multe”, a spus Manea, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și