Închide meniul

Jurgen Klopp, record fabulos după Liverpool – Brighton 2-1! Borna atinsă de antrenorul „cormoranilor”

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 19:13

Reclamă
Jurgen Klopp, record fabulos după Liverpool – Brighton 2-1! Borna atinsă de antrenorul cormoranilor”

Jurgen Klopp, record fabulos după Liverpool - Brighton 2-1

Jurgen Klopp / Profimedia

Jurgen Klopp a ajuns la un record fabulos, după Liverpool – Brighton 2-1. Tehnicianul formației engleze a intrat deja în istoria clubului, dar continuă să îi surprindă pe toți fanii „sportului rege”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Liverpool și Brighton a contat pentru etapa cu numărul 30 a sezonului de Premier League. Victoria „cormoranilor” a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Jurgen Klopp, record fabulos după Liverpool – Brighton 2-1

Tehnicianul german a atins o bornă fabuloasă după victoria cu „pescărușii” lui De Zebri. Jurgen Klopp a ajuns la 300 de victorii pe banca lui Liverpool.

Cifrele lui Klopp sunt cu adevărat senzaționale având în vedere că, de la preluarea echipei în 2015, a pregătit-o pe Liverpool în 478 de meciuri.

Reclamă

După meci, Jurgen Klopp a dezvăluit că echipa sa a meritat să câștige partida și a spus că este mulțumit de prestația jucătorilor săi.

„Am jucat înțelept și a ieșit bine. Ne-am apărat bine și ca de obicei am suferit în meciurile cu Brighton. A fost primul meci din ultimele 10 și vom merge mai departe.

(n.r. la situația golului de 2-1) A fost o minge incredibilă trimisă de Dominik, se poate observa creativitatea și calitatea. L-a văzut pe Mac Allister, care a avut o primă atingere incredibilă, apoi l-a văzut pe Mo. Pe cât de mult am irosit timpul în alte momente, pe atât de rapidă a fost faza din acel moment.

Reclamă 4 / 0/3

Brighton are o calitate incredibilă. Îi respect foarte mult și la asta mă raportez atunci când spun că și noi am fost foarte buni astăzi. Au avut și ei șansele lor, și-au asumat mai multe riscuri decât noi. Dar am meritat să câștigăm meciul”, a spus Jurgen Klopp, citat de BBC.

Jurgen Klopp nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun antrenor din lume

Jurgen Klopp nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun antrenor din lume. Tehnicianul celor de la Liverpool a dezvăluit numele tehnicianului pe care îl admiră.

Este vorba despre Pep Guardiola, antrenorul rivalei din campionat, Manchester City. „Cormoranii” se vor duela cu „cetățenii” duminică, de la ora 17:45, în Premier League. Partida va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Tehnicianul celor de la Liverpool este de părere că Pep Guardiola a influențat lumea fotbalului. Totodată, Jurgen Klopp a spus că spaniolul merită să fie considerat cel mai bun antrenor din lume, datorită numeroaselor trofee pe care le-a câștigat.

Rivalul lui Pep a vorbit și despre modestia acestuia și a sugerat că spaniolul se comportă de parcă nu a câștigat niciodată vreun trofeu.

„Pep este cel mai bun antrenor din lume. În viața mea, el este cel mai remarcabil antrenor. Modul în care a influențat fotbalul. Multe trofee câștigate, dar se comportă de parcă n-ar fi câștigat niciodată nimic… dorința este extraordinară. Văd excelență”, a spus Jurgen Klopp.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și