Închide meniul

Daniel Boloca a fost eliminat în meciul cu AS Roma, după o intrare „criminală”! Ce a putut face jucătorul lui Sassuolo

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 decembrie 2023, 23:53

Daniel Boloca a fost eliminat în meciul cu AS Roma, după o intrare „criminală! Ce a putut face jucătorul lui Sassuolo

Daniel Boloca a fost eliminat în meciul cu AS Roma, după o intrare "criminală"

Momentul în care Daniel Boloca a văzut cartonaşul roşu / Profimedia Images

Daniel Boloca a fost eliminat în meciul cu AS Roma, după o intrare „criminală”. În minutul 63 al partidei, la scorul de 1-0 pentru Sassuolo, Boloca l-a faultat extrem de dur pe Leandro Paredes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boloca a pierdut mingea, iar modul în care a încercat să o recupereze i-a adus un roşu pe deplin meritat.

Daniel Boloca a fost eliminat în meciul cu AS Roma, după o intrare „criminală”

Boloca l-a atacat cu talpa pe gleznă pe Paredes. Iniţial el a văzut cartonaşul galben, dar după consultarea VAR a fost eliminat.

Sassuolo deschisese scorul prin Henrique, dar romanii au întors soarta partidei după eliminarea lui Boloca.

Dybala (min. 76, penalty) şi Kristensen (min. 82) au adus victoria pentru echipa antrenată de Jose Mourinho.

Reclamă

Reacţia oficială din partea FRF, după declaraţiile explozive ale lui Daniel Boloca: „Uşa rămâne deschisă!”

Reacţia oficială din partea FRF, după declaraţiile lui Daniel Boloca, nu a întârziat să apară. Mihai Stoichiţă a declarat că îi înţelege decizia mijlocaşului de la Sassuolo, însă susţine că uşa naţionalei României va rămâne mereu deschisă pentru acesta.

Daniel Boloca a declarat că a fost o greşeală atunci când a acceptat să vină la naţionala României. Acesta vrea să joace pe naţionala Italiei, fiind ţara în care a crescut.

În ciuda faptului că Daniel Boloca regretă că a jucat pentru România, Mihai Stoichiţă a declarat că acesta este în continuare bine-venit la naţională, în cazul în care nu va fi convocat de italieni.

Reclamă 4 / 0/3

Directorul tehnic din cadrul FRF a declarat că nu vrea să comenteze prea mult interviul dat de Boloca în presa din Italia, deoarece înţelege faptul că acesta se simte mai bine printre italieni, dat fiind faptul că este crescut acolo.

„Eu cred că Boloca, prin ce a declarat, a confirmat ce am spus eu de mai multe ori. Ei s-au născut acolo, poate nu mai știu românește.

El măcar a avut curajul să spună că nu se mai simte român. A trăit acolo și s-a atașat de ce e acolo, spre deosebire de părinți, care au rămas români în sufletul lor. Nu îi comentez declarațiile, pentru că el simte, nu eu.

Fiecare om e liber să-și aleagă drumul pe care și-l dorește. Depinde de noi să înțelegem aceste situații și să fim maleabili. Bineînțeles, dacă nu apucă să joace pentru Italia, ușa rămână deschisă”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform digisport.ro.

Daniel Boloca: „A fost o greşeală că am acceptat convocarea la naţionala României!”

Daniel Boloca a oferit un interviu exploziv în Italia în care a vorbit şi despre convocarea la naţionala României. Edi Iordănescu l-a convocat anul trecut pe Boloca. A jucat doar 6 minute în amicalul cu Slovenia. În rest, cu Finlanda, Bosnia Herţogovina şi Moldova nu a jucat.

„Primul apel a venit din România: părinții mei s-au născut acolo și au ajuns în Italia fiind cetățeni extracomunitari. Nu m-am gândit niciodată că o echipă națională m-ar putea chema. A fost un sentiment extraordinar pentru părinții mei.

Când am ajuns în România, mi-am dat seama de greșeala mea. Nu am înțeles nimic! Vorbeau atât de repede, încât mă trezeam la prânz sau la cină cu jucători care încercau să mă integreze, iar eu zâmbeam și dădeam din cap ca un prost. Chiar mă chinuiam. O lună mai târziu, a venit apelul din Italia pentru un stagiu în care antrenorul Roberto Mancini dorea să evalueze niște tineri și jucători din Serie B. Am fost chemat pentru un stagiu.

Reclamă

Am fost în culmea fericirii, am acceptat și am înțeles care va fi destinul meu. Când a fost anunțată convocarea, România m-a sunat pentru a afla care sunt intențiile mele: „Voi fi sincer cu tine. Vă mulțumesc, pentru că m-ați tratat cu rafinament, dar mă simt italian. Mi-ați dat atât de mult, fără să-mi lipsească nimic. Dar eu nu simt asta. A fost un mare moment de familie, dar, din respect pentru tine, trebuie să-ți spun că nu este ceea ce îmi doresc’.

Privind retrospectiv, am greșit când am acceptat acea convocare la naționala României. Eram complet pe picior greșit. Dar nu puteam să știu dinainte. Dacă mergi la echipa națională, trebuie să o faci cu inima. Și oricât de recunoscător aș fi fost, nu a fost cazul”, a spus Daniel Boloca într-un interviu pentru Cronache di Spogliatoio, citat de sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și